Fabricatia sub contract

Dispunem de capacitati de fabricatie certificate, personal instruit si calificat conform cerintelor GMP, expertiza si traditie pentru a fabrica pe fluxurile noastre produse farmaceutice de calitate, sigure si eficiente pentru parteneri interni si internationali.

Compania noastra a implementat cerintele EU GMP privind contractul de fabricatie si/sau control, fapt care ne-a permis extinderea si diversificarea portofoliului de produse, cu mentinerea acelorasi standarde ridicate de calitate, siguranta si eficienta a produselor respective.

Contractul de fabricatie si/sau control trebuie sa fie in conformitate cu Autorizatia de Punere pe Piata a produsului si se incheie intre un furnizor de contract, posesor al unei autorizatii de punere pe piata si beneficiarul de contract, posesor al unei autorizatii de fabricatie.

Intre furnizorul si beneficiarul de contract sunt elaborate si aprobate, de comun acord, o serie de documente specifice: agrementul de confidentialitate, agrementul comercial, acordul de calitate.