Implicarea in instruirea medicala

Spiritul hipocratic ce indruma practica medicinii ne apropie de activitatea si de etica medicala si ne ghidează si noua actiunile.

Ne preocupa deopotriva ingrijirea pacientilor si avansul stiintific in domeniul medical si farmaceutic, prin furnizarea de informaţii utile in luarea deciziilor si in dezvoltarea lor profesionala.

In scopul sprijinirii sanatatii si cercetarii in domeniul medical compania Antibiotice interactioneaza si colaboreaza cu profesionisti ai sanatatii din domeniul medical si farmaceutic respectand princiipii riguroase, corecte, echilibrate si obiective.

Activitatile de promovare ale reprezentanţilor companiei se desfasoara respectand cadrul legal si moral al Codului de bune practici pentru promovarea medicamentelor cu prescriptie medicala si pentru interactiunile cu profesionistii din domeniul medical si Codul de etica al companiei Antibiotice.

Pe baza principiilor transparentei prezentam transferurile de valoare realizate intre compania Antibiotice si profesionistii din domeniul sanatatii conform Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii completata si modificata prin Ordonanța de Urgenta a Guvernului nr. 2/2014.

  • Datele anului 2014 le puteti aceesa pe web site-ul Agentiei nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale la urmatorul link: http://www.anm.ro/explore/
  • Datele anului 2015 le puteti aceesa pe web site-ul Agentiei nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale la urmatorul link:  http://web.anm.ro/L95/sponsor_list.asp