Mesajul Directorului General, Ioan Nani

DSC_1704_crop21Urmarindu-si destinul, compania noastra a evoluat de-a lungul celor peste 65 de ani, de la un producator cu traditie in fabricarea de substante active, la o companie moderna si competitiva de produse generice care continua sa aiba ca misiune transformarea medicamentelor valoroase terapeutic, intr-un mijloc mai accesibil de ingrijire pentru pacienti, medici si farmacisti.

Spiritul hipocratic ce indruma practica medicinii si farmaciei ne ghideaza si noua actiunile. Pentru a oferi milioanelor de pacienti romani si din alte tari ale lumii alternative noi si accesibile la insanatosire, continuam sa dezvoltam clasa medicamentelor antiinfectioase pentru care suntem recunoscuti, precum si arii terapeutice adresate afectiunilor cardiovasculare, ale sistemului nervos central, ale tractului digestiv, cat si cele pentru profilaxia unor boli sau destinate cresterii calitatii vietii (suplimente alimentare si dermato-cosmetice).

Credem ca un medicament valoros nu este neaparat unul scump, ci unul pe care oamenii si-l pot permite si care ne aduce un castig rezonabil ce ne permite sa tintim performanta, investind continuu in oameni, tehnologie si parteneriate alese cu exigenta.

Astazi detinem locul patru in randul producatorilor de medicamente generice din Romania si suntem lideri la nivel mondial in fabricatia Nistatinei, substanta activa. Sunt doua dimensiuni care vorbesc de la sine despre evolutia si transformarea continua pe care am parcurs-o de-a lungul deceniilor, avand ca si crez recunoasterea reciproca a rostului si valorii noastre, care ne leaga unii de altii si ne ofera putinta de a depasi limitele si obstacolele, privind cu indrazneala spre viitor.

Vom continua sa mergem pe drumul pe care ni l-am ales, pretuind eficienta, cunoasterea si spiritul de cooperare, care ne permit sa fim orientati catre nevoile mereu in schimbare ale clientilor si consumatorilor nostri.

Vom continua sa oferim alternative noi si accesibile la insanatosire pentru pacientii nostri si specialistii in domeniul sanatatii, pentru ca simbolul a+ pe care l-am ales ne indeamna la mai mult si mai bine, pentru noi, si pentru consumatorii nostri.