Antibiotice pe piata valorilor mobiliare

Tranzactionate sub simbolul ATB, actiunile companiei noastre sunt emise in forma dematerializata si sunt liber transferabile. Registrul actionarilor si al actiunilor Antibiotice Iasi este mentinut de catre Depozitarul Central SA Bucuresti.

Actiunile companiei Antibiotice sunt listate la Bursa de Valori din Bucuresti, categoria Premium, din aprilie 1997. In acelasi an, actiunile companiei au fost incluse in componenta indicelui BET (Bucharest Exchange Trading Index). In 2005 actiunile ATB intra in structura indicelui ROTX (Romanian Traded Index) al Bursei din Viena, iar in 2007 in cea a indicelui Dow Jones Wilshire Global Total Market Index al Bursei din New York.

Actiunile companiei Antibotice sunt incluse in componenta indicelui BET-Plus, care include societatile romanesti listate pe piata BVB care indeplinesc criteriile minime de selectie cu exceptia societatilor de investitii financiare.

Aceasta reflecta faptul ca Antibiotice este o companie solida, dezvoltata pe un fundament economic trainic.

Relatii cu Investitorii

In cadrul societatii exista o structura specializata in relatia cu investitorii existenti si potentiali, denumita Relatii cu Investitorii, ce are ca principal rol asigurarea unei bune comunicari cu actionarii societatii. Persoanele desemnate sa mentina legatura cu investitorii trateaza cu maxima operativitate, solicitarile actionarilor si faciliteaza dialogul cu managementul firmei. Societatea creeaza si dezvolta o politica adecvata pentru a promova o comunicare eficienta cu investitorii si actionarii.