Calitate certificata la nivel international

Asigurarea calitatii, eficientei si sigurantei produselor noastre, impreuna cu imbunatatirea proceselor cheie din companie constituie motivul pentru care suntem recunoscuti ca producator de traditie, cu medicamente de calitate.

  • Sistemul de management al calitatii implementat in Antibiotice respecta cele mai recente reguli EU-GMP, fiind imbunatatit continuu de-a lungul anilor, in acord cu dezvoltarea industriei
  • Evaluam permanent tendintele legislative din industria farmaceutica si ne instruim continuu pentru a implementa noile reguli ale industriei, odata adoptate;
  • Suntem preocupati, asimilam si integram norme de calitate din zone ex-europene astfel incât sa facem sistemul nostru compliant si sa dezvoltam noi cooperari cu parteneri de afaceri de oriunde in lume.

Standardele noastre in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca sunt mentinute prin politici si proceduri stricte. Aceste proceduri sunt atent implementate, realizate la nivel de companie si supuse imbunatatirii continue in acord cu cerintele GMP.