sediu_administrativ_gri+rosuMisiune
Facem medicamentele valoroase mai accesibile ca mijloc de ingrijire a sanatatii pentru pacienti, medici si farmacisti. Ne punem intotdeauna forta in slujba celor care au nevoie de sprijinul nostru.

Viziune
Spiritul hipocratic ce indruma practica medicinii si farmaciei ne ghideaza si noua actiunile. Suntem cinstiti, umani si preocupati de modernizarea activitatii si produselor noastre. Credem ca un medicament valoros nu este neaparat unul scump, ci unul pe care oamenii si-l pot permite si care ne aduce un castig rezonabil. Un castig ce ii satisface pe actionarii nostri, iar noua ne permite sa tintim performanta, investind continuu in oameni, tehnologie si parteneriate alese cu exigenta.

Valori
Pretuim eficienta, cunoasterea si spiritul de cooperare, care ne permit sa fim orientati catre nevoile mereu in schimbare ale clientilor si consumatorilor nostri.
In compania noastra punem omul potrivit la locul potrivit, la timpul potrivit. Ne recunoastem reciproc rostul si valoarea, ceea ce ne leaga unii de altii si ne da putinta de a depasi limitele si obstacolele.
Ca oameni ne pasa de cei din jurul nostru, cautam sa le fim aproape si ne gandim permanent cum sa imbunatatim lucrurile care sunt importante pentru ei.