Dezvoltam medicamente generice cu eficienta terapeutica dovedita si siguranta in administrare

Analiza si adaptarea strategica a portofoliului in conformitate cu tendintele medicinei reprezinta o prioritate pentru Antibiotice, ca producator de medicamente generice.
Medicamentele care sunt dezvoltate preponderent prin programe proprii de cercetare completeaza portofoliul traditional al companiei destinat tratamentului infectiilor, cu generice din clasele cardiovascular, sistem nervos central, tract digestiv, antiinflamatoare, dermatologie, dar si cu produse pentru profilaxie sau cresterea calitatii vietii, care se pot administra prin automedicatie. Antibiotice dispune de posibilitatea si know-how-ul pentru a colabora cu parteneri din toate zonele lumii pentru a dezvolta proiecte integrate, de la cercetare si realizare dosare de inregistrare, realizare de studii de biochivalenta, pana la inregistrarea la autoritatile externe competente, in vederea comercializarii.

  • Aprobare Food and Drug Administration (FDA) pentru Ampicilina Injectabila (4 doze), Nafcilina(2doze) si Nistatina, substanta activa
  • 8 fluxuri de productie certificate Good Manufacturing Practice (GMP)
  • Sistem de Management Integrat Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate in Munca