2023

 • Noaptea Albă a Universităților, ediția a II-a, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

  Autoritatea de Supraveghere Financiara a organizat in data de 2 noiembrie, orele 18.00-23.00, la Universitatea Cuza din Iasi, un festival educational pentrut studenti (expozitie participanti la piata de capital+fonduri+asigurari si o serie de workshopuri educationale). La evenimentul intitulat Noaptea Albă a Universităților, cei mai reprezentativi emitenti au fost invitati sa fie expozanti, iar studentii si elevii participanti au avut parte de EDUTAIMENT, NETWORKING, COACHING și MENTORING. De asemeni, acestia au avut oportunitatea de a întâlni și afla poveștile unor mari personalități din business, lumea artistică, sportivă și academică, care să-i ajute să îsi transforme pasiunile în afaceri sau carieră. 

  Data: 2 noiembrie 2023, orele 18.00-23.00 

  Organizator: Autoritatea de Supraveghere Financiara

  Participanți din partea Antibiotice SA Iasi: Echipa Relatii cu Investitorii, Specialist Comunicare Brand, speaker – Manager Guvernanta Informatiilor

 • Romania & Frontier Investor Days

Bursa de Valori București a organizat, în perioada 7-8 septembrie 2023, evenimentul Romania & Frontier Investor Days, dedicat companiilor listate la BVB, dar și cu participarea unor companii regionale, precum și a celor mai importanți investitori instituționali activi în România. Partenerul BVB pentru acest eveniment a fost firma de investiții Wood&Co, unul dintre cei mai activi intermediari din România, dar și din regiunea Europei Centrale și de Est.

Data: 08 septembrie 2023

Organizator: BVB in parteneriat cu WOOD & Company Financial Services 

Participanți din partea Antibiotice SA Iasi:  Director Executiv Directia Juridica si Guvernanta Corporativa; Responsabil Activitate Relații cu Investitorii; Consilier Juridic Directia Juridica si Guvernanta Corporativa

Prezentare-investitori

 

2022

Din partea companiei Antibiotice Iași, la eveniment au participat:

 • Director Executiv Direcția Economică
 • Director Executiv Direcția Marketing și Vânzări
 • Director Executiv Direcția Producție și Strategii Industriale
 • Manager Executiv Departament Investiții și Proiecte Strategice
 • Manager Executiv Departament Vânzări Piața Internațională Produse Finite

Prezentare Ziua Investitorului 2022

 • Antibiotice aniversează 25 de ani de la listarea la Bursa de Valori București

Din partea companiei Antibiotice Iași, la eveniment au participat:

 • Director Executiv Direcția Economică
 • Director Executiv Direcția Marketing și Vânzări
 • Manager Proiecte Strategice

2021

 • Antibiotice Iași informează investitorii că în data de 25 noiembrie 2021, ora 11.00, va avea loc online, evenimentul intitulat – Masa rotundă cu managementul companiei Antibiotice, la care vor participa investitori și analiști.

Înscrierea la eveniment se va face la adresa de email: relatiicuinvestitorii@antibiotice.ro până în data de 23 noiembrie 2021, ora 16:00, ora Romaniei.

Prezentare investitori

 

 • Antibiotice Iași – nota 10 al doilea an consecutiv, la indicatorul comunicării cu investitorii

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), cu susținerea Bursei de Valori București (BVB), a anunțat miercuri. 27 ianuarie 2021, indicatorul VEKTOR pentru companiile listate din Piața Reglementată.

Antibiotice Iași ARIR

2020

 • Conferința

Antibiotice Iași informează investitorii că în data de 29 octombrie 2020, ora 11.00, va avea loc teleconferința

Masă rotundă cu mangementul ATB
Antibiotice – o companie în care merită să investești

organizată de managementul societății și Asociația pentru Relația cu Investitorii la Bursa din România, la care sunt invitați să participe investitori instituționali și analiști.

 Antibiotice Iași

Înregistrare eveniment

2019

Prezentare – Investitori

Din partea companiei Antibiotice, la eveniment, au participat Director Planificare Strategică și Managementul Performanței și Manager Activitate Control Financiar de Gestiune și Analiza riscului.