2022

Din partea companiei Antibiotice SA Iasi la eveniment au participat: Director Executiv Directia Economica, Director Executiv Directia Marketing si Vanzari, Director Executiv Directia Productie si Strategii Industriale, Manager Executiv Departament Investitii si Proiecte Strategice si Manager Executiv Departament Vanzari Piata Internationala Produse Finite. 

Prezentare Ziua Investitorului 2022

 

  • Antibiotice aniverseaza 25 de ani de la listarea la Bursa de Valori Bucuresti

Din partea companiei Antibiotice, la eveniment, au participat Director Executiv Directia Economica, Director Executiv Directia Marketing si Vanzari si Manager Proiecte Strategice.

2021

  • ANTIBIOTICE S.A. Iasi informeaza investitorii ca in data de 25 noiembrie 2021 ora 11.00 va avea loc online, evenimentul intitulat – Masa rotunda cu managementul companiei Antibiotice, la care vor participa investitori si analisti.

Inscrierea la eveniment se va face la adresa de email: relatiicuinvestitorii@antibiotice.ro pana in data de 23 noiembrie 2021, ora 16:00, ora Romaniei.

Prezentare investitori

 

 

  • Antibiotice Iasi – nota 10 al doilea an consecutiv, la indicatorul comunicarii cu investitorii

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), cu susținerea Bursei de Valori București (BVB), a anuntat miercuri. 27 ianuarie 2021, indicatorul VEKTOR pentru companiile listate din Piața Reglementată.

https://www.antibiotice.ro/noutati/22776/?fbclid=IwAR06k4GybiCsAUgIo-rQaWlEDJ4lIXc-MHskgWrOM821pxyiCcJ_ppo3h3Y

 

2020

  • Conferinta

Antibiotice S.A. Iasi informeaza investitorii ca in data de 29 octombrie 2020, ora 11.00 va avea loc teleconferinta

Masă rotundă cu mangement-ul ATB
– Antibiotice – o companie în care merită să investești –

organizata de managementul societatii si Asociatia pentru Relatia cu Investitorii la Bursa din Romania, la care sunt invitati sa participe investitori institutionali si analisti.

 

Inregistrare eveniment

 

2019

31 Octombrie 2019Companies Pitch to Investors

 

Prezentare-_Investitori

Din partea companiei Antibiotice, la eveniment, au participat Director Planificare Strategica si Managementul Performantei si Manager Activitate Control Financiar de Gestiune si Analiza riscului.