Dezvoltarea exporturilor, prioritate strategica

Cu o experienta in activitatea de export de peste 40 ani si certificari ale calitatii recunoscute la nivel international (FDA, CoS), suntem un partener de afaceri de incredere, ce ofera multiple posibilitati de colaborare. Avand specialisti inalt calificati in domeniul cercetarii, dezvoltarii, Regulatory Affairs, fabricatiei, controlului si asigurarii calitatii, putem oferi produse de inalta calitate, cu eficienta si siguranta dovedite. Suntem orientati catre satisfactia clientilor si oferirea celor mai bune conditii comerciale. Suntem flexibili, deschisi la sugestiile partenerilor nostri si interesati sa dezvoltam parteneriate strategice de lunga durata.

Export de medicamente finite

Export Nistatina

• Out Licensing & Contract manufacturing

Compania noastra ofera posibilitatea de realizare de parteneriate de tip out licensing in cadrul carora sunt furnizate dosarele de inregistrare pentru produse finite, in formatele solicitate de autoritatile de reglementare din teritoriile de interes. Contractele de licentiere sunt dublate de Supply Agreement pentru fabricatia produselor pe site-urile companiei. De asemenea, suntem deschisi la incheierea de acorduri de contract manufacturing pentru fabricatia pe fluxurile proprii a produselor inregistrate in diverse teritorii.

Dispunem de 8 fluxuri de fabricatie certificate GMP de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania pe care producem medicamente sub forma de:

    • pulberi sterile injectabile
    • capsule
    • comprimate
    • preparate topice
    • supozitoare

•  Forme Farmaceutice Finite: de la dezvoltare farmaceutica la productie comerciala
Avand la baza un site complex de fabricatie pentru multiple forme farmaceutice si experienta de peste 40 de ani in cooperari internationale, dar si capacitatea de formulare farmaceutica, dezvoltare a dosarelor de autorizare si realizare a studiilor clinice de faza I – suntem un partener serios, intotdeauna dispus la aliante mutual avantajoase.