Dezvoltarea exporturilor, prioritate strategică

Cu o experiență în activitatea de export de peste 45 ani și certificări ale calității recunoscute la nivel internațional (FDA, CoS), suntem un partener de afaceri de încredere, ce oferă multiple posibilități de colaborare. Având specialiști înalt calificați în domeniul cercetării, dezvoltării, Regulatory Affairs, fabricației, controlului și asigurării calității, putem oferi produse de înaltă calitate, cu eficiență și siguranță dovedite. Suntem orientați către satisfacția clienților și oferirea celor mai bune condiții comerciale. Suntem flexibili, deschiși la sugestiile partenerilor noștri și interesați să dezvoltăm parteneriate strategice de lungă durată.

Out Licensing & Contract manufacturing

Compania noastră oferă posibilitatea de realizare de parteneriate de tip out licensing în cadrul cărora sunt furnizate dosarele de înregistrare pentru produse finite, în formatele solicitate de autoritățile de reglementare din teritoriile de interes. Contractele de licențiere sunt dublate de Supply Agreement pentru fabricația produselor pe site-urile companiei. De asemenea, suntem deschiși la încheierea de acorduri de contract manufacturing pentru fabricația pe fluxurile proprii a produselor înregistrate în diverse teritorii.

Dispunem de 8 fluxuri de fabricație certificate GMP de Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România pe care producem medicamente sub formă de:

  • pulberi sterile injectabile
  • capsule
  • comprimate
  • preparate topice
  • supozitoare

Forme farmaceutice finite: de la dezvoltare farmaceutică la producție comercială

Având la bază un site complex de fabricație pentru multiple forme farmaceutice și experiență de peste 45 de ani în cooperări internaționale, dar și capacitatea de formulare farmaceutică, dezvoltare a dosarelor de autorizare și realizare a studiilor clinice de fază I – suntem un partener serios, întotdeauna dispus la alianțe mutual avantajoase.