Antibiotice, continuitate si performanta romaneasca

De la Penicilina, primul produs fabricat in 1955, compania noastra a fabricat sute de substante farmaceutice. Astazi, Antibiotice este unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice care continua sa insanatoseasca generatii de oameni.

Ce medicamente producem?

Dezvoltam si producem medicamente generice de uz uman (157 de produse), medicamente veterinare si substanta activa Nistatina.
Medicamentele noastre generice se adreseaza cu precadere pacientilor cu boli infectioase, dar si patologiilor cardiovasculare, dermatologice, digestive si ale sistemului nervos central.

Piata interna si internationala

Suntem prezenti cu medicamente si substanta activa Nistatina in Romania si 75 de tari ale lumii. Pentru Nistatina, substanta activa, compania noastra detine locul I la nivel mondial, intre producatorii de profil. In Romania continuam sa fim principalul producator de medicamente generice antiinfectioase si un producator cu medicamente competitive si accesibile in farmacii. Medicamentele livrate catre spitale – in special produsele antiinfectioase – contribuie la realizarea de importante economii pentru sistemul de sanatate romanesc.

Standarde de calitate

Dezvoltarea noastra continua si extinderea pe pietele internationale au fost posibile prin investitii si implementarea standardelor de calitate, recunoscute international:

Good Manufacturing Practice (EU-GMP)
Certificatul de Conformitate cu Farmacopeea Europeana (COS)
Autorizatia Food and Drug Administration (FDA).