Antibiotice, continuitate și performanță românească

De la Penicilină, primul produs fabricat în 1955, compania noastră a fabricat sute de substanțe farmaceutice. Astăzi, Antibiotice este unul din cei mai importanți producători români de medicamente generice care continuă să însănătoșească generații de oameni.

Ce medicamente producem?

Dezvoltăm și producem medicamente generice de uz uman (160 de produse), medicamente veterinare și nistatină (substanță activă). Medicamentele noastre generice se adresează cu precădere pacienților cu boli infecțioase, dar și patologiilor cardiovasculare, dermatologice, digestive și ale sistemului nervos central.

Piața internă și internațională

Suntem prezenți cu medicamente și nistatină (substanță activă) în Romania și în peste 70 de țări ale lumii. Pentru nistatină, substanță activă, compania noastră deține locul I la nivel mondial, între producătorii de profil. În România continuăm să fim principalul producător de medicamente generice antiinfecțioase și un producător cu medicamente competitive și accesibile în farmacii. Medicamentele livrate către spitale, în special produsele antiinfecțioase, contribuie la realizarea de importante economii pentru sistemul de sănătate românesc.

Standarde de calitate

Dezvoltarea noastră continuă și extinderea pe piețele internaționale au fost posibile prin investiții și implementarea standardelor de calitate, recunoscute internațional:

Good Manufacturing Practice (EU-GMP)
Certificatul de Conformitate cu Farmacopeea Europeană (COS)
Autorizația Food and Drug Administration (FDA)