Cunoastere si perfectionare continua

Cunoasterea si perfectionarea continua sunt esentiale pentru dezvoltarea angajatilor nostri. Salariatii din Antibiotice participa la programe de formare profesionala si traininguri cu lectori interni, dar si la cursuri desfasurate in afara companiei si in strainatate. Astfel mentinem si imbunatatim nivelul de perfectionare al specialistilor, ceea ce ne permite sa tinem pasul cu dezvoltarea farmaceutica la nivel mondial.

Unul din programele interne, desfasurat anual, este „Scoala de vara a+” la care participa angajati de la toate nivelurile companiei. Aici ei au acces la cunostinte oferite de cadre universitare iesene si impartasesc experiente care le permit schimbul productiv de idei si extinderea orizontului profesional.

Valorizarea spiritul inovativ

Stim ca angajatii sunt cea mai valoroasa resursa pentru inovatie si eficientizarea unei organizatii. De aceea incurajam salariatii nostri sa vina cu idei creative si solutii de imbunatatire a activitatilor si proceselor, in toate zonele companiei.

Suntem incantati ca prin proiectul  „Ideile nu costa” desafsurat in randul angajatilor au fost premiate cele mai bune idei si solutii provenite de la angajati pentru eficientizarea activitatilor, reducerii de costuri si valorificare de noi oportunitati, in domeniile fabricatiei, cercetarii, marketing si promovare.