Creeaza-ti viitorul!  Perfom a+, editia 2021

Daca esti interesat de o cariera in domeniul farmaceutic, aplica acum pentru programul Perform a+ si vei afla de la specialiștii nostri ce inseamna sa contribui la insanatosirea oamenilor, lucrand intr-o companie de medicamente generice cu renume.

La final, cei mai buni au sansa să se alature echipei noastre!

Cui ne adresam?

Incepand cu acest an, programul de formare se adresează studenților din anul final (si masteranzilor/doctoranzilor) din cadrul urmatoarelor institutii de invatamant universitar:

– Facultatea de Farmacie (Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T. Popa” Iasi)

– Facultatea de Chimie (Universitatea “Al. I Cuza” Iasi)

– Facultatea de Inginerie chimica si Protecția Mediului (Universitatea Tehnica  “Gh Asachi” Iasi)

Vrei să te inscrii?
Trimite pe adresa resurse.umane@antibiotice.ro, in perioada 14 iunie -25 iunie 2021, urmatoarele documente:
– CV si scrisoare de intentie
– adeverinta care sa ateste media ultimului an de invățământ absolvit /anul de rezidentiat (minim nota 7)
– recomandare de la un cadru didactic
– copie după Diploma de licenta (conditie aplicabila masteranzilor)

Doar studentii/rezidenttii selectati vor fi contactati pentru participarea la cursuri.
Pentru informatii si relatii suplimentare, sunați la telefon: 0232 209 211; Persona de contact, Crina Tonegariu.

Perform a+ , ediția a VI-a, se va derula în perioada 20 septembrie -22 octombrie 2021 (avand o frecvența saptamanala). Orele de curs efectuate vor fi echivalate cu ore de practica.


Programul Perform a+ este parte a platformei de educare si comunicare continuă pe care compania Antibiotice o dezvoltă cu institutiile de invătămant, in ariile cercetării, marketingului farmaceutic, a orientării profesionale si responsabilitătii fată de pacienti, mediu si societate.

Initiat in anul 2016 in parteneriat cu UMF “Grigore T. Popa” Iasi, proiectul Perform a+ urmăreste să promoveze si să insufle studentilor din anul terminal/absolventi (rezidenti, doctoranzi) pasiunea pentru industria farmaceutică si activitătile pe care le implică o carieră in domeniu. Totodată, proiectul oferă posibilitatea completării cunostintelor dobandite pe parcursul anilor de studiu universitar, cu sesiuni teoretice si practice, sustinute prin intermediul mentorilor desemnati din randul angajatilor companiei.

Integrarea si aplicarea cunostintelor dobandite se concretizează la finalul cursurilor in prezentarea, in fata colegilor si reprezentantilor companiei, a unui proiect stiintific individual ce pune in valoare cunoasterea, pasiunea si inventivitatea tinerilor aspiranti la o carieră in domeniul farmaceutic.
După primele patru editii, Perform a+ rămane o oportunitate de cunoastere nemijlocită a activitătilor implicate in procesul de dezvoltare a unui medicament si un proiect ce atestă dorinta companiei de a provoca interesul stiintific al actualei generatii de tineri, pentru cercetare in domeniul farmaceutic.
Rezultatele obtinute in urmă evaluării reprezintă baza de selectie pentru completarea echipelor de specialisti ale companiei Antibiotice.

Rezultatele primelor patru editii ale Perform a+:
72 de studenti farmacisti au absolvit programul.
14 dintre absolventii proiectului au fost angajati;
Proiectul „Perform a+” a fost premiat in cadrul Galei EduManager 2017 si a primit Diploma de excelentă pentru rezultatele obtinute.

Marturii ale participantilor:

Marian Mădălin Tiron, castigătorul celui mai bun proiect din editia a III-a a Perform a+
“Mi-a plăcut cursul in intregime, dar cel mai mult laboratoarele de cercetare si oamenii care lucrează acolo, pentru că sunt tineri, energici si ambitiosi. Cand mă gandesc la viitor, cred că cercetarea-dezvoltarea farmaceutică este cea spre care m-as putea indrepta”

Mihaela Paraschiv, participant la a II-a editie a Perform a+
“Proiectul s-a ridicat la nivelul asteptărilor mele. Mi-am dorit sa aflu cu ce se ocupa un farmacist in industrie, ce inseamnă departamentul Cercetare Dezvoltare si in urma proiectului am invătat foarte multe lucruri noi, care mi-au creat o imagine de ansamblu asupra acestui domeni”.

Anca Tifui (Zafton), ocupanta locului I a primei editii Perform a+
“Cred ca cel mai valoros lucru care mi-a ramas in urma acestui proiect este faptul ca am putut vedea echipamentele si dotarea de laborator utilizata in diverse procese tehnologice pe care in facultate le-am invatat doar teoretic.”