Creeaza-ti viitorul! Perfom a+
Ediția 2019

În urma selecției ce a avut loc în luna martie 2019, un grup de 10 farmaciști rezidenți, doctoranzi și studenți aflați în ultimul an la Farmacie (UMF Iași) au inceput pe 9 aprilie cursurile în cadrul proiectului de practică Perform a+, editia 2019.

Pe parcursul lunilor aprilie, mai și iunie, timp de 3-4 ore săptămânal, specialiști din cadrul companiei Antibiotice desemnați ca și mentori (din departamentele Cercetare Dezvoltare, Asigurarea Calității, Regulatory Affairs, Unitate Analitică, Proprietate intelectuală, Centru de Studii Clinice, Medical și Farmacovigilență, secții de producție) vor dezvălui tinerilor selectați, în cadrul sesiunilor teoretice și practice, ce presupune activitatea de cercetare în Antibiotice și nu numai.

La finalul programului, fiecare participant va susține propriul proiect științific, cei mai buni dintre ei având ulterior oportunitatea de a se angaja în companie.

În 2019, promovarea proiectului în rândul studenților farmaciști este susținută de doi foști absolvenți ai facultății de Farmacie și ai programului Perform a+, deveniți între timp farmacisti cercetători unitatea de Cercetare a Antibiotice.

Află mai multe despre proiectul Performa a+ aici