Cu stiinta si suflet, alaturi de comunitate si cei in nevoie

Prin Fundatia „Antibiotice – Stiinta si Suflet”, compania noastra deruleaza propriile actiuni caritabile, proiecte umanitare, dar si programe educationale si culturale.

Sprijinim copii din familii defavorizate, batrani aflati in suferinta, persoane in dificultate, prin programe dedicate de responsabilitate sociala corporatista, dintre care unele au devenit traditionale.

 • Doneaza sange! Salveaza o viata!
  Sub acest indemn, angajatii companiei noastre participa, an de an in, din 2010, la campania de donare de sange, organizata intern, in parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sangvina (CRTS) Iasi. Realizata bianual, aceasta actiune raspunde atat nevoii de suplinire a rezervelor de sange, necesar in spitale cat si dorintei angajatilor de a face o fapta buna pentru semeni, donand sange pentru salvarea cazurilor medicale urgente
 • Bursele “Stiinta si Suflet”
  De 14 ani compania noastra este alaturi de Asociatia „Pro Ruralis” contribuind cu bursele „Stiinta si Suflet” la educatia copiilor din mediul rural, cu coeficient de inteligenta superior, care provin din familii defavorizate. Astfel, copiii dotati intelectual isi continua studiile gimnaziale si liceale, deschizandu-li-se noi ferestre catre realizarea profesionala si dezvoltarea personala
 • Puterea faptei
  Prin programul „Puterea faptei” 8000 de oameni au fost sustinuti de companie, din 2003 si pana in prezent, prin actiuni filantropice: copii cu nevoi speciale, cu handicap sever sau diverse boli grave (SIDA, sindrom DOWN etc.), abandonati, copii din spitale, familii dezorganizate cu risc crescut de abandon al copiilor, batrani bolnavi sau abandonati de familie.
 • Daruieste din suflet, fii Mos Craciun!”
  Cu ocazia sarbatorilor de iarna, incepand cu anul 2012, suntem alaturi de copiii din mediul rural pentru care venirea lui Mos Craciun ar fi altfel o sarbatoare mult prea saraca. Angajatii companiei noastre isi asuma rolul de „spiridusi” ai Mosului si ofera copiilor nevoiasi dintr-o localitate rurala cadoul mult dorit.