Cu știință și suflet alături de comunitate și cei în nevoie

Prin Fundația „Antibiotice – Știință și Suflet”, compania noastră derulează propriile acțiuni caritabile, proiecte umanitare, dar și programe educaționale și culturale. Sprijinim copii din familii defavorizate, bătrâni aflați în suferință și persoane în dificultate prin programe dedicate de responsabilitate socială corporatistă, dintre care unele au devenit tradiționale.

Donează sânge! Salvează o viață!

Sub acest îndemn, angajații companiei noastre participă an de an încă din 2010 la campania de donare de sânge organizată intern în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sangvină (CRTS) Iași. Realizată bianual, această acțiune răspunde atât nevoii de suplinire a rezervelor de sânge, necesar atât în spitale, cât și dorinței angajaților de a face o faptă bună pentru semeni donând sânge pentru salvarea cazurilor medicale urgente.

Bursele „Știință și Suflet”

De 21 ani compania noastră este alături de Asociația „Pro Ruralis” contribuind cu bursele „Știință și Suflet” la educația copiilor din mediul rural, cu coeficient de inteligență superior, care provin din familii defavorizate. Astfel, copiii dotați intelectual își continuă studiile gimnaziale și liceale, deschizându-li-se noi ferestre către realizarea profesională și dezvoltarea personală.

Puterea faptei

Prin programul „Puterea faptei” 8000 de oameni au fost susținuți de companie din 2003 și până în prezent prin acțiuni filantropice: copii cu nevoi speciale, cu handicap sever sau diverse boli grave (SIDA, sindrom DOWN etc.), abandonați, copii din spitale, familii dezorganizate cu risc crescut de abandon al copiilor, bătrâni bolnavi sau abandonați de familie.

„Dăruiește din suflet, fii Moș Crăciun!”

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, începând cu anul 2012, suntem alături de copiii din mediul rural pentru care venirea lui Moș Crăciun ar fi altfel o sărbătoare mult prea săracă. Angajații companiei noastre își asumă rolul de „spiriduși” ai Mosului și oferă copiilor nevoiași dintr-o localitate rurală cadoul mult dorit.