O nouă licitație câștigată de Antibiotice în UK

Compania noastră a câștigat o nouă licitație în valoare de 5 milioane euro pentru distribuția de medicamente injectabile către spitalele din Regatul Unit al Marii Britanii.

Această nouă licitație organizată de Autoritatea Națională de Sănătate din UK consolidează țintele de internaționalizare ale companiei pe următorii ani și reconfirmă prezența pe cea mai mare piață europeană pentru produse antiinfecțioase din gama penicilinelor sterile injectabile – Marea Britanie.

Contractul a fost încheiat pe o perioadă de doi ani (2023-2025) și vizează livrări lunare către spitalele din Regatul Unit a 5 peniciline betalactamice. În acest mod, compania își securizează cota de piață actuală care, în funcție de produs, este de 20% până la 50% din consumul național al Marii Britanii.

„Suntem mândri de acest nou rezultat obținut în Marea Britanie, este a doua oară consecutiv când adjudecăm o licitație atât de importantă pe o piață europeană, care ne plasează în topul jucătorilor mondiali de peniciline sterile injectabile”, a declarat Ioan Nani, director general @ Antibiotice Iași.

Mai multe informații regăsiți în comunicatul de presă al companiei.

Vezi toate noutatile ▸