Creează-ți viitorul! Perform a+, ediția 2023

Înscrierile pentru ediția a VIII-a s-au încheiat. Te așteptăm la ediția a IX-a!

––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă îți dorești o carieră în domeniul farmaceutic, aplică acum pentru programul Perform a+ și vei afla de la specialiștii noștri ce înseamnă să contribui la însănătoșirea oamenilor, lucrând într-o companie de medicamente generice cu renume.

La final, cei mai buni au şansa să se alăture echipei noastre!

Perform a+ 2023

Cui ne adresăm?

Începând cu ediția a VIII-a din anul 2023, programul de formare se adresează studenților din anul final (inclusiv masteranzilor/doctoranzilor) din cadrul următoarelor instituții de învățământ universitar:

  • Facultatea de Farmacie (Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași)
  • Facultatea de Chimie (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași)
  • Facultatea de Inginerie chimică și Protecția mediului „Cristofor Simionescu” (Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași)
  • Facultatea de Biologie (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași)

Nou! Facultatea de Bioinginerie medicală (Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași)

Vrei să te înscrii?

Trimite pe adresa resurse.umane@antibiotice.ro, în perioada 19 iunie – 15 iulie 2023, următoarele documente:

  • CV și scrisoare de intenţie
  • adeverință care să ateste media la licență, disertație sau a ultimului an de învățământ absolvit (minim nota 7)
  • recomandare de la unul din profesorii tăi
  • copie după diploma sau adeverința de licență (condiție aplicabilă masteranzilor)

Datele furnizate vor fi prelucrate doar de societatea Antibiotice și vor fi stocate pe perioada desfășurării programului precum și ulterior cu acordul participanților în conformitate cu legislația în vigoare în materia prelucrării datelor cu caracter personal.

  • Doar aplicanții selectați vor fi contactați pentru participarea la cursuri.
  • Pentru informații și relaţii suplimentare, ne poți apela la telefon: 0232 209 211 | 0232 209 142.
  • Întâlnirile cu specialiștii noștri din cadrul Perform a+ se vor derula în perioada 20 septembrie – 22 octombrie 2023.

Perioada acestor întâlniri poate fi echivalată cu ore de practică.

                                                                                                                                                                               

Perform a+

Despre programul Perform a+

Programul Perform a+ este parte a platformei de educare și comunicare continuă pe care compania Antibiotice o dezvoltă cu instituțiile de învățământ în ariile cercetării, marketingului farmaceutic, a orientării profesionale și responsabilității față de pacienți, mediu și societate.

Perform a+, aflată sub egida Academia a+, este un program dezvoltat în parteneriat cu:

  • Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași – Facultatea de Farmacie
  • Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași – Facultatea de Chimie
  • Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași – Facultatea de Biologie
  • Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași – Facultatea de Inginerie chimică și Protectia mediului „Cristofor Simionescu”

Programul Perform a+, inițiat în anul 2016, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași – Facultatea de Farmacie, a reprezentat o cooperare de succes cu mediul academic și un mod de a atrage și a dezvolta farmaciști (studenți în an terminal, rezidenți și doctoranzi) în industria de medicamente generice.

Proiectul Perform a+ urmărește să promoveze si să insufle studenților din anul terminal/absolvenți (rezidenți, doctoranzi) pasiunea pentru industria farmaceutică și activitățile pe care le implică o carieră în domeniu. Totodată, proiectul oferă posibilitatea completării cunoștințelor dobândite pe parcursul anilor de studiu universitar, cu sesiuni teoretice și practice, susținute prin intermediul mentorilor desemnați din rândul angajaților companiei.

Integrarea și aplicarea cunoștințelor dobândite se concretizează la finalul cursurilor în prezentarea unui proiect științific individual, în fața colegilor și reprezentanților companiei, ce pune în valoare cunoașterea, pasiunea și inventivitatea tinerilor aspiranți la o carieră în domeniul farmaceutic.

După primele opt ediții, Perform a+ rămâne o oportunitate de cunoaștere nemijlocită a activităților implicate în procesul de dezvoltare a unui medicament și un proiect ce atestă dorința companiei de a provoca interesul științific al actualei generații de tineri, pentru cercetare în domeniul farmaceutic. Rezultatele obținute în urma evaluării reprezintă baza de selecție pentru completarea echipelor de specialiști ale companiei Antibiotice.

                                                                                                                                                                               

Rezultatele primelor șapte ediții ale Perform a+

Ca urmare a desfășurării celor șapte ediții ale programului Perform a+ au fost atrași în proiect mai mulți participanți și au fost angajați 37 de absolvenți în cadrul structurilor din diverse activități.

Proiectul Perform a+ a fost premiat în cadrul Galei EduManager 2017 și a primit Diploma de excelență pentru rezultatele obținute.

Mărturii ale participanților

Nicu Chiruță, participant la a III-a ediție a Perform a+

„Perform a+ este o excelentă rampă de lansare pentru domeniul industriei farmaceutice; o experiență foarte utilă, unde capeți informații valoroase și, un loc unde se aprinde pasiunea pentru industria farmaceutică.”

Mihaela Paraschiv, participant la a II-a ediție a Perform a+

„Proiectul s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. Mi-am dorit să aflu cu ce se ocupă un farmacist în industrie, ce înseamnă departamentul Cercetare-Dezvoltare și în urma proiectului am învățat foarte multe lucruri noi, care mi-au creat o imagine de ansamblu asupra acestui domeniu.”

Eduard Giurgi, participant la a III-a ediție a Perform a+

„Am descoperit în Antibiotice un mediu dinamic în care inovația și descoperirea sunt priorități constante. Accesul la resursele și tehnologiile noi din companie îmi oferă șansa să explorez idei și concepte inovatoare pe care sper să le concretizez în produse care răspund provocărilor actuale și viitoare din domeniul sănătății.”