Noi oportunități de afaceri pentru Antibiotice Iași

Vizită la nivel înalt a 22 de ambasadori la Antibiotice

Reprezentanţi ai 14 ambasade în România vizitează în această perioadă judeţul Iaşi, fiind prima vizită în afara Bucureştiului a Corpului Diplomatic, organizată de Consiliul Judeţean Iași împreună cu Ministerul Afacerilor Externe.

Astfel, în anul în care se marchează Centenarul Marii Uniri, 22 de diplomaţi de pe patru continente au făcut cunoştinţă cu istoria şi trecutul Iaşiului şi vizitează cele mai importante obiective turistice, economice şi academice.

Unul dintre obiectivele de interes a fost compania Antibiotice Iasi. Un brand etalon al industriei farmaceutice românești, Antibiotice a fost gazda delegației diplomatice pe 15 iunie 2018.

Astfel, oficiali din Argentina, Algeria, Peru, Congo, Egipt, Chile, Armenia, Brazilia, Azerbaijan, Slovacia, Nigeria, Ucraina, Irak si Iran au fost impresionați de activitatea companiei aflând detalii despre portofoliul de produse, certificări internaționale și standarde de calitate, prezența pe piețele internaționale, investițiile realizate în ultimii ani pe platforma companiei precum și demersurile privind alinierea la practicile internaționale de sustenabilitate.

“Suntem onorați de această vizită pe care o considerăm o oportunitate în vederea dezvoltării si consolidării de parteneriate pe piețele externe. Antibiotice este un brand autentic românesc, o companie adaptată pieței farmaceutice internaționale, care a demonstrat că performanțele si rigorile industriei farmaceutice mondiale se pot atinge și în România”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Această întâlnire a fost de interes pentru Antibiotice având în vedere faptul că în majoritatea țărilor reprezentate de oficialii prezenți, compania  exportă atât produse finite cât si substanța activă Nistatina, pentru care deține statutul de lider mondial.

În perspectiva următorilor ani, prin deschiderea de noi reprezentanțe la nivel internațional, prin înregistrarea de noi produse în teritorii străine, prin consolidarea parteneriatelor strategice, Antibiotice își propune să-și crească businessul pe piețele externe.

 

Vezi toate noutatile ▸