Copiii angajaților, sărbătoriți cu baloane colorate și invitație la…copilărie!

A devenit deja o tradiție pentru Antibiotice să ofere un cadou copiilor angajaților cu ocazia sărbătoririi Zilei lor internaționale. În acest an, cadoul oferit și anume spectacolul Amintiri din copilărie, a fost o pledoarie în favoarea jocului și năzbâtiilor copilăriei pe care le-au gustat cu mult haz, și cei mari și cei mici.

În vremea cireșelor date în pârg, duminică, 2 iunie, 120 de copii au pornit într-o călătorie în lumea tradițional-moldovenească, plină de viață și umor creată de cel mai mare povestitor, Ion Creangă.

Într-un spectacol alert, presărat cu momente inedite și cântece, copiii noștri s-au amuzat urmărind secvențe din amintirile lui Nică a lui Ștefan Apetrei și a prietenilor săi. Experiențele trăite pe “calul bălan” , la furat cireșe, scăldatul în Ozana cea frumos curgătoare sau prinderea pupezei din tei au fost puse în scenă, cu entuziasm și energie, de actorii teatrului “Șapte” la Ateneul Tătărași.

Aplauzele micutilor au răsplatit cu generozitate inimoasii actori care, la randul lor, le-a urat copiilor la multi ani si si la mult umor!

Ziua copiilor nu se putea termina mai bine decat cu inghetata, vată pe băț si baloane colorate.

A devenit o tradiție pentru compania Antibiotice să ofere un cadou copiilor angajaților cu ocazia Zilei de 1 Iunie.

Acest program dedicat copiilor angajaților se derulează de mai bine de 15 ani, fiind parte din platforma de responsabilitate socială a companiei pentru susținerea tinerei generații.

 

Vezi toate noutatile ▸