Vizita a unei delegatii din Israel la Antibiotice

Antibiotice a fost ieri gazda unei delegatii a oraşului Ashdod (Israel), condusa de primarul Yechiel Lasry.
Cu acest prilej, s-au prezentat invitatilor din Israel profilul si performantele companiei Antibiotice in industria farma:

• Cel mai important producător de medicamente generice, cu capital romanesc,
• Lider în producția de beta-lactamice injectabile din Romania cu 80% din piata.
• Lider pe segmentul de produse topice (creme, unguente, geluri)
• Portofoliu de peste 150 de medicamente din diverse arii terapeutice.
Membrii delegatiei au fost interesati de produsul fanion al companiei, Nistatina (lider mondial si standard de referinta in industrie), substanta activa pentru care Antibiotice detine 60% din piata mondiala si care este exportata in peste 70 de tari ale lumii.

Cu cea mai complexă structura de fabricație din România, Antibiotice isi proiecteaza afacerea pe termen lung prin investitii in noi facilitati de productie pentru produsele sale de top: topice si pulberi sterile injectabile.
La finalul intalnirii, s-au analizat posibilitatile de colaborare dintre Antibiotice si firme din domeniul farmaceutic din orasul Ashdod, Israel.

In gest de pretuire, primarul Yechiel Lasry a semnat in cartea de onoare a companiei:
“In numele orasului Ashdod, as vrea sa va multumesc pentru primirea cordiala si exeperienta interesanta pe care am avut-o in compania dvs. Va doresc tot succesul din lume si prosperitate”.

Delegatia israeliana s-a aflat la Iasi cu ocazia semnarii unui acord de înfrăţire între orasul Iasi si Ashdod din Israel, un oraş cu profil industrial și universitar cu 207.800 locuitori. Amplasat pe ţărmul Mării Mediteraneene, orașul Ashdod care este unul din cele mai vechi din lume, un important port comercial si este considerat al patrulea ca marime din Israel.
Vizita delegatiei din Ashdod a coincis cu a V-a ediție a Marșului Vieții, unde sute de oameni au comemorat 78 de ani de la Pogromul de la Iaşi

Alegerea Antibiotice pentru vizita delegatiei din Israel este o recunoastere a importantei si valorii companiei in peisajul economic national si international. De asemenea, intalnirea a fost un bun prilej de a pune in discutie posibilitati de lansare a unor investitii interesante in aceasta parte a Europei.

Din delegatia israeliana au mai facut parte: Hanoh Drach Erlich, seful departamentului de dezvoltare si presedintele comitetului de sanatate al orasului Ashdod, Shlomo Rotenberg, seful departamentului de infrastructura, Aryella Rosenthal, sefa departamentului de relatii internationale, Vasile Tiron, director executiv si Adina Stoleru, sef birou diaspora, Primaria Municipiului Iasi.

Vezi toate noutatile ▸