Promovare integrată a suplimentelor alimentare din gama Nutriensa®

Compania Antibiotice derulează, împreună cu farmaciile Dr. Max, o campanie de promovare integrată a suplimentelor
alimentare din gama Nutriensa®, a medicamentelor ce se eliberează fără prescripție medicală – Cutaden® bebe precum și a soluțiilor dezinfectante de mâini – Sanygel®.

Dr. Max a inaugurat în Iași, la Iulius Mall, Hiper-farmacia Dr. Max – un nou concept de retail farmaceutic, ce beneficiază de dotări tehnologice de ultimă generație. Hiper-farmacia Dr. Max se desfășoară pe o suprafață de 1000 mp, fiind cea mai mare farmacie din România.

Cu ocazia acestei inaugurări, compania Antibiotice oferă 2.500 mostre Sanygel 100 ml primilor clienți ai hiper-farmaciei și derulează campanii de promovare a vânzărilor pentru diverse produse din portofoliul Antibiotice.

Produsele marca Antibiotice sunt prezente atât în zona de suplimente alimentare, cu gama Nutriensa®, în zona baby, cu produsul Cutaden® bebe, în zona de medicamente ce se eliberează fără prescripție medicală și în cea destinată soluțiilor dezinfectante.
În parteneriat cu Dr. Max, compania Antibiotice derulează în prezent și o campanie de promovare integrată pentru Fluxiv, ce constă în difuzararea unui spot pe stații TV naționale și pe ecranele LCD din toate farmaciile Dr. Max, promovare în catalogul de promoții al retailer-ului, campanii SMS/newsletter/emailing sau postări în social media.

 

Vezi toate noutatile ▸