Plantăm oxigen în comunitate

Acțiune de responsbilitate socială a companiei Antibotice

Astăzi, 6 noiembrie, 60 de angajați ai Antibiotice, au participat în mod voluntar la acțiunea “Plantăm oxigen în comunitate”, de înverzire a unei suprafețe de teren situate în imediata vecinatate a companiei, zona dinspre DN 28. Acțiunea este rezultatul unui parteneriat între Antibiotice, care a asigurat logistica necesară implementării proiectului cât și implicarea angajaților și Primaria Municipiului Iași, administratorul terenului, care a pregătit suprafața și a pus la dispoziție 200 de puieți și 6.000 de arbuști.

Mă bucur mult că angajații noștri au răspuns pozitiv și în acest an la o inițiativă devenită tradițională în Antibiotice. Proiectul “Plantez oxigen în comunitate” a evidențiat încă o dată spiritul de voluntariat din rândul colegilor noștri, dorința de a face bine comunității, de a aduce valoare și de a arăta dedicare și seriozitate în astfel de proiecte. Mi-e drag că angajații noștri sunt deja seniori în genul acesta de activități și sunt deschiși permanent la noi provocări. Responsabilitatea socială a companiei noastre este parte principală a strategiei de business pe termen mediu și lung și se reconfirmă în fiecare an. Multumim Primăriei Iași pentru implicarea în parteneriatul cu Antibiotice  și suportul logistic oferit”. a declarat Mihaela Murariu, Director Resurse Umane Anibiotice.

Aceast proiect vine în completarea celor desfășurate anterior de compania Antibiotice prin proiectul “Fii pro natură, pune suflet! care are ca principal mesaj responsabilitatea față de mediu și comunitate. Dacă în anii anteriori, Antibiotice a desfășurat proiecte în care angajații au participat la acțiuni prin care au prins rădăcini 10 livezi de pomi fructiferi la școli precum și la centre de zi pentru copii cu dizabilități anul acesta, organizația a revenit în comunitate, plantând copaci de care vor beneficia atât comunitatea învecinată cât și compania Antibiotice.

Vezi toate noutatile ▸