Mos Craciun a impartit cadouri la Antibiotice pentru 62 copii nevoiasi

Intr-o atmosfera magica de sarbatoare, 62 de copii nevoiasi l-au intalnit pe Mos Craciun in incinta companiei Antibiotice. Fundatia Antibiotice „Stiinta si suflet” a reusit astfel sa aduca bucurie in sufletele copiilor cu posibilitati materiale reduse din comuna Dagata (judetul Iasi) pentru care venirea Mosului este cel mai fericit moment al anului.DSC_3336

Cu ajutorul invatatorilor, educatorilor sau de unii singuri, copiii cu varste intre 4 si 9 ani au asezat pe hartie tot ce-si doresc sa primeasca de la Mosul. Scrisorelele lor au ajuns apoi in mainile a mai multor angajati ai companiei Antibiotice care si-au asumat cu entuziasm rolul de „spiridusi” ai Mosului, indeplinind intocmai dorintele copiilor.

Provenind din medii defavorizate, copiii si-au dorit lucruri simple, dar diverse: carti cu povesti, creioane colorate, papucei, hainute, papusele, masinute, banane, portocale si dulciuri. In cadrul festivitatii de ieri, 17 decembrie, desfasurate la Antibiotice, copiii l-au imbratisat emotionati pe Mosul, i-au povestit cat de cuminti l-au asteptat si s-au bucurat sa ii cunoasca pe unii dintre spiridusii care le-au indeplinit dorintele.

„Este pentru a doua oara cand am organizat acest eveniment care are ne-a facut sa ne reintoarcem cu mintea si sufletul, in timp, la vremea copilariei. Datorita acestor copii minunati si scrisorilor lor pline de culoare si inocenta, mai mult de 100 de angajati, individual sau in echipe, au primit din nou in inimi spiritul Craciunului si bucuria de a darui care ne face mai buni si ne innobileaza sufletul. Aceasta actiune a fost cu atat mai indragita de colegii nostri cu cat ea si-a propus sa aduca fericire unor copii pe la care Mosul nu a venit niciodata atat de generos”, a DSC_3343declarat Ioana Tode, presedinte al Fundatiei „Antibiotice – Stiinta si Suflet” .

In semn de multumire, micutii au impartit din belsug zambete luminoase si au interpretat un scurt moment artistic cu colinde de Craciun.

Vezi toate noutatile ▸