Farmaciștii noștri, față în față cu viitorii lor colegi!

Antibiotice, locul unde Pasiunea îți devine Profesie. Astfel au descris compania unde lucrează, doi colegi farmaciști în fața a 25 de elevi de liceu incluși în proiectul “Alege să fii farmacist” derulat de Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Gr. T. Popa Iasi.
Pentru Mădălin Tiron, din Galați, pasiunea pentru chimie, insuflată de un profesor extraordinar, a fost motivul pentru care a ajuns să studieze la Facultatea de Farmacie din Iași. Ulterior, programul Perfom a+ al companiei noastre i-a permis să pătrundă în universul cercetării și dezvoltării de medicamente generice, domeniu care a realizat că i se potrivește „mănușă”. De aici, până a ajunge sa lucreze în echipa de farmaciști de la Antibiotice a mai fost un singur pas.

Cristina Ciurea, farmacist în Asigurarea Calității a urmat farmacia ca a doua facultate tocmai pentru ca își dorea să afle mai mult despre cum poate ajuta, cu bună știință și cu sufletul, un semen în nevoie. Ea le-a recomandat elevilor să facă o incursiune în lumea lor interioară pentru a-și răspunde la câteva întrebări: Simt eu o satisfacție sufletească atunci când ofer ajutor cuiva? Până unde sunt dispus să merg cu ajutorul pe care îl acord? Îmi pun problema că l-aș fi putut ajuta mai mult, dacă aș fi știut mai multe?

Vizita elevilor de joi, 18 iulie, în cadrul Antibiotice este cea de-a doua care are loc în cadrul parteneriatului dintre compania noastră și Facultatea de Farmacie pentru îmbrățișarea de către tinerii din generația de azi a profesiei de farmacist și a unei cariere în domeniul industriei salvatoare de vieți.

Mulțumim mult companiei Antibiotice pentru colaborarea în implementarea acestui frumos proiect și pentru ocazia unică, prin care elevii au putut să pătrundă în lumea fascinată a medicamentului, a ceea ce implică realizarea unui produs farmaceutic de la idee și concepere până la procesul tehnologic și obținerea aprobării de comercializare. Acest proiect se alătură celorlalte proiecte frumoase pe care Facultatea de Farmacie și compania Antibiotice SA le derulează atât pe linie de educație și formare profesională, cât și pe linie de cercetare”, ne-a declarat Lenuța Profire, Decan al Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași.

Vezi toate noutatile ▸