Din nou pe podiumul firmelor nationale

Sistemul Camerelor de Comert din Romania a premiat joi, 6 noiembrie 2014,  performanta economica, spiritul antreprenorial, curajul de a investi in inovare si comportamentul etic in afaceri, in cadrul Topul National al Firmelor din Romania.

Ajuns la a XXI – una editie acest top este, potrivit organizatorilor, singurul clasament al companiilor care se supune rigorilor legii si aplica o metodologie complexa de ierarhizare, fiind implementat unitar de Sistemul Camerelor de Comert si Industrie din Romania.

Antibiotice a primit pentru al cincilea an consecutiv trofeul “Premiul National” locul I, la categoria “Industrie – intreprinderi foarte mari, fabricarea produselor farmaceutice de baza”. Decernarea premiului a avut loc in cadrul galei Topului National al firmelor desfasurata la Bucuresti, in prezenta unor oficialitati de rang inalt ale administratiei publice locale si centrale, a presedintilor Camerelor de Comert si Industrie Judetene si Bilaterale, a principalelor asociatii patronale si profesionale si reprezentanti mass media.

Totodata, pentru al 11-lea an consecutiv, Antibiotice se situeaza pe primul loc si in Topul Firmelor Iesene, la aceeasi categorie, primind si in acest an diploma si trofeu.

DSC_2558

Vezi toate noutatile ▸