Delegatia Camerei de Comert a Frantei in vizita la Antibiotice

Miercuri, 6 martie 2019, compania Antibiotice a primit vizita unei delegații din partea Camerei Franceze de Comerț și

Industrie a României. Alături de membri ai boardul-ului și reprezentanți ai companiilor membre CCIFER, din delegație au făcut parte și Teodor Duma – reprezentant al Biroului Business France din Ambasada Franței în România precum și Radu Grădinaru, Consulul onorific al Franței la Iași.

 

Oamenii de afaceri au aflat detalii despre istoria de 63 de ani a brandului Antibiotice, cel mai important producător român de medicamente generice. Apreciind valoarea creată de compania farmaceutică ieșeană în domeniul sănătății, invitații au remarcat performanța în continuă creștere și perspectiva favorabilă de dezvoltare a companiei pe piața națională și internațională. Vizita efectuată în secția de fabricație a pulberilor sterile injectabile a constituit o atracție specială pentru membrii CCIFER. Aceștia au fost încântați să vadă fluxul de producție de pe care ies medicamentele injectabile marca Antibiotice, produse care ajung în toate spitalele din România.

„Sunteți una dintre puținele firme cu capital românesc care face export. În general, exportul este realizat de firme cu capital străin care caută un loc de producție mai ieftin în România dar societăți cu capital românesc ce exportă sunt foarte puține. Sunteți într-o industrie foarte dificilă, în care activează giganți mondiali iar o firmă ca Antibiotice, care reușește permanent să se reinventeze ca să rămână competitivă merită toată aprecierea.”, a menționat Jerome France, Trezorier al Camerei Franceze de Comerț și Industrie a României.

La rândul său, Radu Grădinaru – Consulul onorific al Franței la Iași a afirmat: „Dacă ne gândim la comunitatea de afaceri ieșeană ca fiind coroana, atunci pot spune că una dintre principalele bijuterii este Antibiotice. Suntem foarte mândri că avem în Iași compania Antibiotice.”

Vizita delegației CCIFER la Antibiotice SA a avut loc în contextul „Maratonului de business” organizat de Camera Franceză la Iași, între 4 și 6 martie, eveniment ce a inclus mai multe acțiuni desfășurate împreună cu parteneri locali.

Vezi toate noutatile ▸