Compania Antibiotice premiată la Gala ANEIR

Compania farmaceutică Antibiotice a fost premiată de Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR) cu Trofeul Jubiliar de excelență, în cadrul galei găzduită pe 20 decembrie 2018 de Banca Naţională a României.  Evenimentul a beneficiat de prezența Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, lideri ANEIR şi reprezentanţi ai companiilor reprezentative pentru exportul românesc.

 

La acordarea premiilor s-au luat în considerare criterii precum poziția din Top 1000 exportatori în anul 2018 al Institutului Național de Statistică, raportată la poziția deținută în Top-ul similar din 2017, clasamentele rezultate în cele 22 de Gale anterioare, performanța cantitativă și calitativă a exportatorilor români, pătrunderea pe noi piețe, produse noi exportate, extinderea investițiilor, creșterea eficienței/profitului etc.

 

Prezentă constant pe lista companiilor distinse de ANEIR, Antibiotice Iași şi-a axat politica de dezvoltare pe piețele internaționale spre intensificarea relațiilor comerciale, dezvoltarea de parteneriate strategice pe termen lung, precum și deschiderea de noi reprezentanțe în teritorii de interes.

 

„Ne bucură această nouă recunoaștere a performanțelor înregistrate de o companie românească pe piața internațională. În an centenar, ne dorim ca valorile românești să fie reconsiderate și încurajate. Deschiderea noii reprezentanțe Antibiotice în Ucraina,  alături de cele din Vietnam, Republica Moldova și Serbia, consolidarea poziției de lider în producția mondială de nistatină și majorarea cifrei de afaceri pe plan extern până la 38% din total vânzări sunt tot atâtea argumente în favoarea succesului afacerii noastre și a faptului că România se poate afirma în lume și prin fabricarea de medicamente de calitate.”, a declarat Ioan Nani, Director General, Antibiotice SA.

 

Produsele marca Antibiotice ajung astăzi în peste 70 de țări, principalele destinații fiind țări din Asia, America de Nord și Europa.

Vezi toate noutatile ▸