Antibiotice sustine Ora Pamantului

Sâmbătă, 24 martie 2018, de Earth Hour, între orele 20:30 și 21:30 și Antibiotice va stinge simbolic, luminile, în cea de a zecea participare consecutivă a companiei la această acțiune. Earth Hour (Ora Pământului), cea mai mare manifestare de mediu din toate timpurile, atrage atenția asupra efectelor încălzirii globale și a măsurilor pe care trebuie să le luăm, la orice nivel, pentru a stopa fenomenul.
La Antibiotice, campania Earth Hour (Ora Pământului) presupune stingerea simbolică a luminilor pentru o oră, în zonele în care acest lucru este posibil (pavilioanele administrativ și calitate, poarta 1 ect).
Anul acesta mesajul și îndemnul pentru comunitatea Earth Hour din România este „Conectează-te la Terra” – #Connect2Earth.

Acțiunea Earth Hour este inițiată din 2007 de WWF – World Wildlife Fund, România se alătură astfel altor peste 7.000 de orașe din mai mult de 180 de țări pentru a arăta că dorește mai multă determinare și acțiuni concrete privind protejarea mediului și a resurselor naturale.
Antibiotice își propune un parteneriat durabil între companie, mediu și comunitate prin derularea de activități menite să protejeze mediul înconjurător, fiind preocupată în permanență de îmbunătățirea performanțelor sale de mediu.
Astfel de acțiuni sunt menite să insufle atât angajaților noștri dar și comunității unde ne desfășurăm activitatea, importanța consumului rațional al resurselor naturale dar și responsabilizarea privind protejarea mediului.

Vezi toate noutatile ▸