Antibiotice SA publică al doilea raport non-financiar „Responsabili pentru o viață mai bună”

„Responsabili pentru o viață mai bună” este conceptul sub care Antibiotice SA lansează cel de-al doilea raport non-financiar aferent perioadei 1 ianuarie – 31 decembrie 2018.
Documentul reprezintă un demers de transparență ce include date relevante care contribuie la înțelegerea performanțelor non-financiare în domeniile economic, social și de mediu ale companiei.
Documentul conține o serie de teme de impact pe care compania le-a identificat în urma analizei industriei la nivel internațional și a procesului de consultare a celor mai relevanți stakeholderi ai săi pentru a surprinde cât mai bine așteptările și nevoile acestora.

Astfel, raportul detaliază cele mai importante acțiuni și măsuri pe care Antibiotice SA le-a adoptat și implementat în decursul anului 2018 și reflectă importanța acordată satisfacției stakeholderilor, sănătății și securității angajaților, grijii față de comunitate și preocupării pentru mediul înconjurător.


„Viitorul aparține celor care construiesc în mod responsabil! Această convingere ne ghidează toate activitățile și suntem convinși că Antibiotice va rămâne un partener de încredere pentru toţi stakeholderii săi, care contribuie la crearea unei lumi mai bune, guvernată de responsabilitate, transparență, etică și integritate”, a declarat Ioan Nani, Director General Antibiotice SA.
Compania a realizat acest raport în conformitate cu practicile internaționale în domeniul sustenabilității, utilizând ca sistem de referință standardele Global Reporting Initiative (GRI), cele mai recunoscute standarde de raportare privind sustenabilitatea la nivel internațional.

Echipa de management a companiei Antibiotice SA mulțumește tuturor celor care și-au adus contribuția la realizarea obiectivelor de sustenabilitate ale companiei, cât și angajaților, partenerilor și instituțiilor care au participat la realizarea acestui raport.

Puteti citi Raportul Non-Financiar 2018 aici

Vezi toate noutatile ▸