Antibiotice – o companie Made in Romania, premiată de BVB

Compania Antibiotice a fost premiată astăzi, de către Bursa de Valori București, în cadrul Galei Made in Romania, ediția a 5-a. Proiectul Made in Romania a desemnat cele mai de succes 15 povești antreprenoriale românești, printre care se află povestea despre tradiție, performanță și evoluție pe care Antibiotice o scrie, fără întrerupere, încă din anul 1955.

Lansat de către Bursa de Valori București în anul 2017, proiectul Made in Romania urmărește identificarea și promovarea companiilor de top din România.

Platforma www.investingromania.com a fost gazda acestei competiții în care au fost nominalizate 350 de companii din domenii precum IT&C, comerț, servicii, industria prelucrătoare, sănătate, construcții și agricultură. Dintre acestea, un juriu format din experți în diverse domenii ale economiei a selectat 50 de companii semifinaliste, pe baza unor criterii privind performanța sau perspectivele de inovare și dezvoltare. În final, doar 15 companii au fost desemnate câștigătoare astăzi în cadrul Galei Made in România.

Compania Antibiotice este unul dintre cele 15 branduri românești premiate, unul care spune o poveste de success de 67 de ani. În toți acești ani, abilitatea de vedea dincolo de linia orizontului și determinarea celor peste 10.000 de oameni ce au lucrat de-a lungul timpului la Antibiotice, precum și investițiile în cercetare, dezvoltare și modernizare, au făcut ca această companie să reziste și să se dezvolte, iar astăzi să devină cel mai mare producător român de medicamente generice, dar și un adevarăt ambasador al României peste hotare.

Cu misiunea de a face medicamentele valoroase accesibile ca mijloc de îngrijire a sănătății, Antibiotice și-a asumat un model de business responsabil și sustenabil, atât pentru generațiile actuale, cât și viitoare, iar premiul obținut în cadrul proiectului Made in Romania este o confirmare a rolului important al companiei în economia românească.

Video Gala

Vezi toate noutatile ▸