Antibiotice la Gala de Inaugurare a Anului Bursier 2019

In data de 19 februarie 2019, compania Antibiotice a participat in calitate de Partener Silver, la cea de-a sasea editie a Galei de Inaugurare a Anului Bursier 2019, organizata de Bursa de Valori Bucuresti. Evenimentul, unul de referinta pentru piata de capital autohtona, a fost organizat in incinta Teatrului National Bucuresti si s-a bucurat de prezenta celor mai importanti reprezentanti ai pietei de capital, industriei financiare si antreprenori.

Discursurile de deschidere din cadrul Galei au fost sustinute de:

  • Adrian Tanase, Director General al BVB
  • Lucian Anghel, Presedintele Consiliului de Administratie al BVB
  • Mesajul Prim-ministrului Romaniei a fost transmis de Ramona Bruynseels, consilier de stat al Prim-ministrului pentru mediul de afaceri
  • Mesajul Presedintelui Romaniei a fost transmis de Cosmin Marinescu, consilier prezidential

In cadrul Galei, pentru a evidentia succesele pietei de capital din anul 2018, Bursa de Valori Bucuresti impreuna cu partenerii au acordat premii pentru 25 categorii, in cadrul unei ceremonii deschise de Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Leonardo Badea.

Compania Antibiotice a acordat premiul la categoria “Promovarea programelor de fidelizare a angajatilor”. Acest premiu a revenit firmei Teraplast, pentru al doilea an consecutiv de derulare a programului stock option, plan desfasurat in vederea stimularii și recompensarii angajatilor. Premiul Teraplast a fost inmanat domnului Alexandru Stanean, Director General Teraplast.

Vezi toate noutatile ▸