Antibiotice clasata la categoria GOLD în clasamentul România Corporate Sustainability & Transparency Index 2021

Romania CST Index

Astăzi, 9 decembrie 2021, în cadrul evenimentului Best Practices in Corporate Sustainability, compania Antibiotice s-a clasat la categoria GOLD în clasamentul România Corporate Sustainability & Transparency Index (CST Index) 2021, cu raportul de sustenabilitate aferent anului 2020.

Ranking-ul Romania CST Index, cel mai important și complex clasament din domeniul sustenabilității din România, evaluează informațiile publice referitoare la sustenabilitate și își propune să identifice companiile cu cel mai înalt nivel de performanţă și transparență din perspectiva dezvoltării sustenabile.


Analiza s-a realizat în raport cu cele mai importante standarde sau referințe internaționale din domeniul sustenabilității corporative și a luat în calcul în principal companiile care au peste 500 de angajați, (750 de companii din România), dar și companiile care au mai puțin de 500 de angajați care aplică pentru a fi evaluate.

Antibiotice este la prima participare la Ranking-ul Romania CST Index.

Vă invităm să urmăriți aici https://bit.ly/30aL9fp momentul premierii companiei Antibiotice în cadrul evenimentului organizat de The Azores.

Vezi toate noutatile ▸