Antibiotice anunță selectarea Băncii Europene de Investiții pentru finanțarea proiectelor de investiții, în valoare de 25 milioane euro

O echipă de lucru pentru realizarea procedurilor și activităților necesare achiziției serviciilor de finanțare a analizat cea mai eficientă dintre cele 3 oferte bancare primite de la UniCredit Bank, Alpha Bank și Banca Europeană de Investiții (BEI) în vederea încheierii unui contract de 25 milioane de euro, din care suma de 115.098.845 lei destinată proiectului de investiții „Capacitate de producție, ambalare și depozitare produse sterile, soluții și topice” care face obiectul Acordului pentru Finanțare nr. 538/17.05.2023 al Ministerului de Finanțe.

Grupul de lucru a selectat, în urma evaluării, propunerea BEI, care a avut oferta cu cele mai puține costuri multianuale, un aspect important fiind și faptul că această bancă nu a solicitat pentru acordarea finanțării garanții imobiliare sau mobiliare.

Astfel, compania Antibiotice face cunoscut faptul că până la mijlocul lunii noiembrie 2023 se va semna contractul de creditare pentru finanțarea programului de dezvoltare “The Future Together 2023-2030”.

Vezi toate noutatile ▸