Antibiotice anunta debutul celei de-a patra editii a Scolii de vara a+

Studentii din ultimii ani si absolventii Facultatilor de Medicina si Farmacie, Chimie, Inginerie Chimica si Protectia Mediului sunt invitati sa se inscrie la cursurile Scolii de vara a+ pentru afla ce inseamna sa lucrezi in industria farmaceutica.

Activitatile din cadrul Scolii de vara a+ se vor desfasura in perioada iulie – august 2013, la sediul companiei Antibiotice.

Sunt invitati sa se inscrie la cursurile Scolii de vara a+, absolventi cu licenta si studenti in anul final (licenta sau master) ai Facultatilor de Medicina si Farmacie, Chimie, Inginerie Chimica si Protectia Mediului care doresc sa isi completeze pregatirea universitara cu o serie de concepte, standarde profesionale si reglementari specifice industriei.
Selectia participantilor se va face prin evaluarea dosarelor si interviu.

Criterii de selectie:

•  nota de absolvire minim 8 (in cazul studentilor, cerinta este ca media anilor de studiu sa fie minim 8, certificata cu adeverinta eliberata de institutia de invatamant)
•  recomandare din partea cadrelor didactice din unitatea de invatamant pentru studentii din anii finali.

Intalnirile cu cei selectati, cu o durata medie de 3 ore, vor avea loc la sediul firmei, saptamanal si nu presupun taxe de scolarizare. Lectori vor fi specialisti angajati in cadrul companiei Antibiotice care vor oferi informatii din domeniile:

•  asigurarea calitatii in industria farmaceutica;
•  tehnica farmaceutica aplicata si metode de formulare farmaceutica;
•  metode de analiza, echipamente si tehnici de laborator;
•  tehnologie si echipamente din industria farmaceutica;
•  farmacovigilenta;
•  cercetare clinica in vederea autorizarii medicamentelor;
•  autorizarea medicamentelor, legislatie si aspecte regulatorii in domeniul farmaceutic.

Dupa incheierea cursurilor, participantii vor sustine o proba de evaluare a cunostintelor ce constituie preselectie pentru concursurile viitoare, in scopul angajarii pe posturile disponibile in cadrul societatii.

Cei interesati, sunt rugati sa trimita CV si scrisoare de intentie, insotite de copie dupa documentul de absolvire / adeverinta de student si recomandare din partea institutiei de invatamant (pentru studentii din anii finali), la adresa: Antibiotice SA, Iasi, str. Valea Lupului, nr. 1, cod 707410, Directia Resurse Umane, fax 0232-209633 sau e–mail: resurse.umane@antibiotice.ro, pana la data de 15.06.2013.

Relatii suplimentare la telefon: 0232 – 209300, 0232-2095977DSC_6394_site

Vezi toate noutatile ▸