Antibiotice a raspuns prompt apelului de a salva vieti!

Pentru a doua oara anul acesta, angajatii Antibiotice au donat sange,marti, 24 septembrie, pentru a suplini nevoile Centrului de Regional de Transfuzie Sangvina (CRTS) Iasi, iar vineri, 20 septembrie, compania Antibiotice a trimis medicamente de stricta necesitate, sinistratilor din Galati

DSC_0929
Campanie de donare sange in randul angatjatilor Antibiotice

50 de donatori, 23 litri de sange, mai mult de 100 vieti salvate! Acestea sunt cifrele celei de-a cincea campanii de donare de sange desfasurate in cadrul companiei Antibiotice si a doua din acest an.

Sub indemnul “Doneaza sange, salveaza o viata!”, angajatii companiei Antibiotice au raspuns pozitiv marti, 24 septembrie 2013, campaniei de donare de sange, organizata de Fundatia “Antibiotice – Stiinta si Suflet” in parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sangvina (CRTS) Iasi. Actiunea, a doua realizata in acest an, a fost organizata pentru a raspunde apelului umanitare al Centrului si medicilor ieseni, de a suplini rezervele de sange epuizate in perioada  concediilor si vacantei de vara, datorita reducerii numarului de donatori.

Atat Antibiotice, cat si Fundatia „Antibiotice – Stiinta si Suflet” considera ca a da o sansa in plus la viata cazurilor urgente, oamenilor aflati in suferinta, printr-o donare voluntara de sange, este un gest uman si firesc.

„Sangele este un produs care nu poate fi cumparat, nu poate fi produs si nu poate fi obtinut decat prin bunavointa celui de langa noi. A fost important sa ne mobilizam, noi, angajatii Antibiotice in actiunea de donare de sange si sa aratam dorinta noastra sincera de a face o fapta buna, un gest uman pentru semeni” a declarat Ioana Tode, Presedinte al Fundatiei „Antibiotice – Stiinta si Suflet”.

Actiunea de recoltare a avut loc in cadrul unitatii clinice a Centrului de Evaluare a Medicamentului Antibiotice, fiind realizata de catre specialistii din CRTS care s-au deplasat la sediul Antibiotice cu unitatea mobila derecoltare.

„Multumim partenerului nostru de suflet, Antibiotice si salariatilor sai. A devenit deja o traditie sa colaboram cu cei de la Antibiotice si sa salvam astfel mai multe vieti” a declarat dr. Andreea Vatamanu, Purtator de cuvant al Centrului Regional de Transfuzii Sangvine Iasi.

Donatii de medicamente pentru sinistratii din Galati
In scopul salvarii de vieti, Fundatia „Antibiotice – Stiinta si Suflet” a raspuns prompt si autoritatilor din sanatate, confruntate cu nevoia de medicamente, in zonele sinistrate din Galati. Astfel, vineri, 20 septembrie, Fundatia a trimis un convoi cu medicamente (antibiotice
si unguente), in valoarea de 40.000 lei care vor ajunge la medicii de familie din zonele afectate de inundatii pentru a fi prescrise persoanelor ce au nevoie de ele.

w560xh316_donare_sange_antibiotice

Vezi toate noutatile ▸