Antibiotice a participat la Ora Pamantului

Pentru al optulea an consecutiv, compania Antibiotice a participat la campania de constientizare asupra mediului – Ora Pamantului (Earth Hour).

Sambata, 19 martie 2016, intre orele 20.30 și 21.30, iluminatul exterior al cladirilor companiei Antibiotive a fost stins, lasand Pamantului ragazul sa se incarce cu energia noastra.

Ca in fiecare an, in preajma echinocțiului de primavara, Antibiotice se alatura campaniei Earth Hour, ce presupune stingerea simbolica a luminilor pentru o ora, in zonele in care acest lucru este posibil (iluminarea exterioara a cladirilor). Antibiotice participa la Earth Hour pentru al optulea an consecutiv.

In prezent, cea mai mare amenintare pentru viata pe Pamant este schimbarea climei. Una din oportunitatile crizei economice globale este sansa de a schimba fundamental modul de gestionare a resurselor, protejand mediul prin inlocuirea tehnologiilor poluante si folosirea energiilor alternative.

Participarea Antibiotice la campania „Ora Pamantului” este inclusa in Programul de mediu „Fii Pro Natura, pune suflet!” pe care compania l-a demarat in 2008.

Vezi toate noutatile ▸