60 de ani de continuitate si performanta romaneasca!

Astazi, compania Antibiotice este una dintre cele mai importante companii producatoare de medicamente din Romania. In portofoliul sau s-au adaugat an de an noi medicamente din diverse clase terapeutice si astfel s-a creat un nomenclator de produse echilibrat, ce contine atat medicamente traditionale dar si medicamente de ultima generatie. De la “glontul de aur” al medicinei, cum era considerat antibioticul in anii ’70, portofoliul s-a extins la medicamente utilizate astazi in terapia moderna: cardiologie, sistem nervos central, oncologie etc. Astazi, cele peste 140 de produse ale companiei sprijina si sustin actul medical al profesionistilor din orice unitate medicala din Romania.

Acesti ani au insemna multa munca, dedicare, adaptare continua, cunoastere, trei generatii de oameni cu expertiza in domenii specializate. O companie este puternica si competitiva prin experienta si profesionalismul angajatilor sai. Competitivitatea necesita ai profesii specializate, iar astazi, Antibiotice are una dintre cele mai competitive echipe de specialisti din industria farmaceutica romaneasca.

Locul 4 ocupat de compania Antibiotice in randul producatorilor de medicamente generice din Romania, calitatea de lider mondial in productia substantei active Nistatina, cat si numerosii parteneri interni si internationali, din SUA, UE, Rusia, Asia, Africa etc., certifica increderea investita in calitatea produselor si proceselor de fabricatie pe care le dezvolta compania.

“Prin performata am creat plus valoare, am reusit sa construim si sa dezvoltam o platforma de productie care respecta standarde de calitate internationale. Am imbratisat intotdeauna ideile bune si am privit cu incredere in viitor, am fost creativi si am indraznit. La implinirea a 60 de ani de activitate suntem mandri cand vedem logo-ul companiei “Antibiotice a+” in mainile unui pacient ce tocmai a iesit dintr-o farmacie, intr-o stire la televizor dar si atunci cand circulam in tara cat si in afara ei. Multumesc tuturor angajatilor companiei pentru loialitatea si dedicarea lor, multumesc tuturor partenerilor cu care impreuna ne-am dezvoltat, multumesc tuturor oamenilor care au incredere in produsele noastre si pentru care ne straduim sa aducem un plus de sanatate“- Ioan Nani, director general Antibiotice SA.

Misiunea companiei, pe langa aceea de a face medicamente valoroase o reprezinta preocuparea continua pentru o dezvoltare durabila. “Stiinta si suflet nu este numai sloganul companiei,este deja o misiune asumata. Sustinatoare activa a vietii sociale, implicata in programe pentru sprijinirea categoriilor sociale defavorizate, Antibiotice a infiintat din anul 2011, Fundatia Antibiotice Stiinta si Suflet, ce orienteaza donatiile si actiunile de caritate catre sustinerea sanatatii, educatiei, culturii si sportului (echipa de volei feminin Penicilina Iasi beneficiind de sustinerea companiei de peste 50 de ani).

Vezi toate noutatile ▸