18 ani de participare a Antibiotice la CPhI Worldwide

Construim viitorul împreună cu partenerii noștri.
18 ani de participare a Antibiotice la CPhI Worldwide.

În perioada 9-11 noiembrie, o delegație a companiei Antibiotice a participat la cel mai important eveniment al industriei farmaceutice mondiale – CPhI Worldwide (Milano, Italia).

Această manifestare de anvergură reprezintă o oportunitate deosebită de consolidare a business-ului, fiind principalul motor de dezvoltare a afacerilor internaționale, dar și locul unde se identifică noi surse de materii prime, se află noutățile și tendințele industriei farmaceutice recunoscută ca una dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei mondiale.
După anul 2020, în care evenimentul care reunește mii de profesioniști din domeniul farmaceutic nu a putut fi organizat din cauza condițiilor impuse de pandemie, CPhI Worldwide a revenit în anul 2021, în format hibrid. Delegația Antibiotice, formată din specialiști în domeniile cercetării-dezvoltării, import, export, dezvoltarea afacerilor, a avut numeroase întâlniri cu parteneri de afaceri tradiționali, unde s-au stabilit strategii de vânzare viitoare, cât și posibilități de dezvoltare a noi produse farmaceutice.

“Pentru noi, a fost o onoare să vedem că partenerii cu care dezvoltăm relații de afaceri de peste 30 de ani, au fost alături de noi şi în această perioadă pandemică dificilă, iar întâlnirile pe care le-am avut în cadrul acestui eveniment au reprezentat o oportunitate de a a ne dezvolta și a construi viitorul împreună, în direcția atingerii obiectivele stabilite prin planul nostru de organizare și dezvoltare strategică 2020 – 2028”, a spus Ioan NANI, directorul general Antibiotice.

În urma acestor întâlniri de afaceri, compania a identificat mereu noi oportunități de business și de extindere pe piața globală.
Participarea la CPhI – motorul multiplicării de 6 ori a exportului Antibiotice.
Participarea constantă la expoziția CPhI, a făcut ca brandul romanesc Antibiotice să aibă o prezență tot mai vizibilă pe piețele pharma internaționale. Acest lucru a avut drept consecință performanțe financiare în continuă creștere înregistrate de companie pe plan internațional, care se reflectă în multiplicarea de 6 ori a valorii exportului în ultimii 18 ani.

Totodată, în acest an, vânzările pe piața SUA s-au dublat, iar licitațiile câștigate pe plan internațional au creat premise de triplare a vânzărilor pe piețe din Europa (Marea Britanie, Lituania și Serbia). În același timp, pentru producția substanței active Nistatină, Antibiotice păstreaza statutul de lider mondial.

La târgul CPhI Worldwide 2021 (Convention on Pharmaceutical Ingredients) au participat și partenerii Antibiotice din Europa, SUA cât și din alte teritorii în care compania își proiectează viitorul.

Vezi toate noutatile ▸