Compania Antibiotice premiată de ANEIR pentru produsul Nistatină

Pentru performanța obținută de a fi de peste 5 ani lider mondial pentru produsul Nistatină (substanță activă), compania Antibiotice Iași a fost premiată de Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR) cu Trofeul Jubiliar de Excelență.

Decernarea trofeului a avut loc joi, 28 noiembrie 2019, în cadrul Galei Jubiliare, organizată de ANEIR, la aniversarea a 30 ani de economie de piață. Găzduită de Banca Naţională a României, gala s-a bucurat de prezența Guvernatorului BNR, dl. Mugur Isarescu, a d-lui Nicolae Văcăroiu, fondatorul Marelui Trofeu ANEIR, cât şi a reprezentanţilor celor mai importante companii pentru exportul românesc.

Performanța obținută pentru produsul nostru Nistatină, atât ca lider mondial cât și ca standard internațional de calitate, este expresia unei strategii orientate spre adaptarea produsului la cerințele diverse ale clienților din întreaga lume, consolidarea parteneriatelor strategice pe termen lung cât și spre identificarea de noi oportunități de business”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Antibiotice valorifică un portofoliu de peste 70 de produse pe piețele externe, Nistatina având cea mai mare pondere în cifra de afaceri la export, principalele destinații fiind America de Nord, Asia, America de Sud și Europa.

Totodată, recunoașterea rezultatelor obținute de compania Antibiotice în activitatea desfășurată pe parcursul anului 2019, s-a concretizat în obținerea de premii onorante, dovadă a competitivității, performanței și orientării sale spre o dezvoltare durabilă:

  • Camera de Comerț și Industrie a României – Premiul Național Locul 1 la categoria Industrie, întreprinderi foarte mari, fabricarea produselor farmaceutice de bază.
  • Camera de Comerț Iași:
  • Locul 1 în Topul firmelor din județul Iași, la categoria Industrie, întreprinderi foarte mari, fabricarea produselor farmaceutice de bază
  • Diplomă de excelentă pentru clasarea pe primul loc în topul firmelor ieșene, 10 ani consecutiv, la aceeași categorie
  • CSR Media, Gala “Romanian CSR Awards 2019”:
  • Locul I la categoria “Campanii interne de CSR” pentru proiectul “Donează sânge! Pune suflet pentru viață! (proiect ce se derulează de 9 ani)
  • Mențiune la categoria “Susținerea angajaților” pentru proiectul “Fiecare dintre noi poate salva o viață” – Curs de prim ajutor pentru angajații Antibiotice.
Vezi toate noutatile ▸