100 Cei mai admirati CEO din Romania

„100 Cei mai admirați CEO din România”, singurul anuar al Business MAGAZIN organizat sub forma unui clasament, a publicat topul celor mai apreciați directori de companii sau antreprenori din mediul românesc de afaceri.Directorul general al companiei Antibiotice, ec. Ioan NANI, ocupă onorantul loc 11 în acest clasament alcătuit pe baza unor criterii ce țin de reputaţia pe care şi-o construiesc managerii, de evoluţia companiei, de rezultate, de gradul de implicare în comunitate și în mediul de business.

Deoarece fiecare ediţie a Catalogului “100 Cei mai admirați CEO din România” reprezintă o colecţie de modele demne de urmat, aceste modele au transmis priorităţile lor pentru viitor, astfel încât să poată fi proiectată o imagine mai optimistă asupra economiei de mâine.

Iată trei priorități pentru viitor, menționate în catalog de către Directorul general al companiei Antibiotice:
– Transformarea platformei industriale Antibiotice într-un hub european pentru cercetare și dezvoltare de tehnologii și produse noi;
– Dezvoltarea companiei Antibiotice pentru a deveni un lider regional chiar și prin fuzionarea cu alți producători de medicamente locali sau regionali;
– Dezvoltarea pe piețele internaționale care să contribuie la dublarea cifrei de afaceri în următorii ani și asigurarea unui transfer de cunoaștere către noua generație de tineri, care să poată prelua destinele fabricii în viitor, să o dezvolte și să-i împlinească menirea.

Topul „100 Cei mai admirați CEO din România” a ajuns în 2021 la cea de-a 12-a ediție și a fost realizat de către Business MAGAZIN cu sprijinul undelucram.ro – cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România.
Topul poate fi consultat aici: https://bit.ly/3pXmRjm.

Vezi toate noutatile ▸