Ziua Mondială a Siguranței Pacientului 2022

Ziua Mondială a Siguranței Pacientului este marcată anual în data de 17 septembrie. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) selectează în fiecare an o nouă temă de interes global în ceea ce privește siguranța pacienților. Tema din acest an este Siguranța medicamentelor, sub sloganul Medicamente fără a face rău.

Pentru compania Antibiotice, ca producător de medicamente, sănătatea și siguranța pacientului este primordială. De aceea, Antibiotice s-a alăturat inițiativei OMS, oferind publicului larg informații despre cât de riguros este procesul de fabricație a unui medicament din punct de vedere al siguranței pacienților.

Vă invităm să urmăriți un interviu cu doi reprezentanți ai companiei Antibiotice, din două departamentele, dintre cele mai implicate în punerea pe piață a unor medicamente de calitate, sigure și eficiente terapeutic: Asigurarea Calității și Farmacovigilență.

Mulțumim tuturor profesioniștilor din domeniu sănătății, care continuă munca producătorilor de medicamente, având grijă ca pacienții să beneficieze de un act medical de calitate și de tratamente sigure și eficiente.

Vezi toate noutatile ▸