Ziua Mondiala a Donatorului de sange la Antibiotice

De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, 11 angajați ai companiei noastre au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină!

Întrucât în Centrul de Studii Clinice, unde se organizau în mod tradițional campaniile de donare, funcționează acum Centrul de vaccinarea a+, anul acesta am ales să facem bine donând sângele salvator chiar la Centrul Regional din Iași.

Gestul eroilor anonimi, așa cum mai sunt numiți donatorii de sânge, salvează vieți și contribuie la completarea deficitului de sânge pe care îl înregistrează permanent spitalele din zona Moldovei.

Prin puterea exemplului oferit de colegii noștri încercăm să încurajăm spiritul civic în comunitate legat de necesitatea donării benevole de sânge.

Donarea de sânge este o tradiție în rândul angajaților Antibiotice. Implicare constantă a donatorilor a fost recunoscută de două ori în 2019 cu Premiul I în cadrul Galei CSR Awards 2019 și în cadrul Galei Donatorului de sânge 2019, organizată de Serviciul Voluntar de Urgență Iași, unde cel mai activ angajat donator participant la toate campaniile, a primit Diploma de onoare oferită pentru „Generozitate față de oameni”.

Mulțumim fiecăruia dintre colegii noștri donatori pentru gestul lor valoros!

Vezi toate noutatile ▸