Scoala de vara a+, editia a VII-a la debut

 

Joi, 14 iulie 2016 compania Antibiotice si-a deschis portile pentru a saptea oara pentru cursantii „Scolii de vara a+”. Timp de patru saptamani vor fi sustinute cursuri gratuite pentru studenti din ultimul an, masteranzi si absolventi ai facultatilor de Farmacie, Chimie, Biologie si Inginerie Chimica.

Cei 30 de studenti si absolventi care au indeplinit conditiile necesare pentru a se inscrie la „Scoala de vara a+” vor invata, de la specialisti din cadrul companiei, informatii p1ractice despre activitati de dezvoltare farmaceutica, asigurarea calitatii, regulatory affairs, productie, cercetare clinica si bioechivalenta, farmacovigilenta. Dupa incheierea cursurilor, participantii sustin o proba de evaluare a cunostintelor ce constituie preselectie pentru concursurile viitoare, in scopul angajarii pe posturi disponibile din cadrul societatii.

“In cele sapte editii ale Scolii de vara a+” au fost sustinute cursuri gratuite pentru 350 de cursanti, din randul carora 25 au devenit ulterior angajatii companiei, in special in cadrul structurilor de cercetare si calitate”, a declarat Mihaela Ceuca, sef birou Resurse Umane Antibiotice.

“Scoala de vara a+” reprezinta un program educational complex si consistent initiat de compania Antibiotice in vara anului 2010, in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa”, Universitatea Al. Ioan Cuza si Universitatea Gh. Asachi.

Pe langa componenta externa, “Scoala de vara a+” vizeaza si programe de instruire si perfectionare continua a angajatilor. Aproximativ 500 salariati in fiecare an urmeaza programe de training multidisciplinare si module de dezvoltare a competentelor profesionale in arii precum: brand management, comunicare, leadership, inovare si creativitate, managementul riscului, comportament organizational, precum si workshop-uri privind dezvoltarea abilitatilor manageriale. Utilitatea temelor abordate, este realizata prin alinierea modulelor de formare la prioritatile strategice de dezvoltare ale companiei pentru anii urmatori. In acest an, cursurile adresate angajatilor se desfasoara in perioada iunie-iulie si septembrie.

 

Vezi toate noutatile ▸