Premiul de Excelenta la Seara Valorilor

In cadrul Galei Seara Valorilor 2015, organizata de Primaria Iasi in parteneriat cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei pe 14 octombrie, compania noastra a obtinut Premiul de „Excelenta in afaceri”, alaturi de alte doua companii iesene.

Premiul vine in contextul in care in 2015 compania noastra implineste 60 de ani de la infiintare si implicit 60 de ani de la fabricarea, pentru prima oara in România si Sud-Estul Romaniei a Penicilinei, medicament care a ajutat la salvarea a milioane de vieti in tara si in lume. excelenta_afaceri

De-a lungul timpului Antibiotice s-a dezvoltat continuu si, din anul infiintarii sale a parcurs o istorie frumoasa, care s-a impletit simbiotic cu procesul de modernizare a actului de ingrijire medicala din Romania, ajungand astazi cel mai important producator roman de medicamente si un exportator prezent in 73 de tari ale lumii.

Ca recunoastere a contributiei aduse comunitatii locale si pentru promovarea valorilor Iasului in lume, compania a obtinut Premiul de Excelenta in Afaceri, alaturandu-se altor nume si organizatii marcante din viata sociala, culturala si artistica a Iasului care au fost recompensate cu premii in cadrul Serii Valorilor.

Vezi toate noutatile ▸