PREMIILE de PERFORMANTA ARIR pentru companiile listate la BURSA de VALORI Bucuresti

PREMIILE de PERFORMANȚĂ ARIR pentru companiile listate la
BURSA de VALORI București.
Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România (ARIR) invită, și în acest an, pe toți investitorii individuali să voteze compania cu care au comunicat cel mai bine în 2021.
La prima ediție a premiilor „Best Company in IR – Retail Choice”, din cadrul Galei organizată în 2020, de către ARIR, în colaborare cu Institutional Investor, Antibiotice a fost votată între primele 3 organizații care au comunicat cel mai bine cu investitorii individuali, activi pe piața de capital din România, alături de companii importante listate la Bursa de Valori București.
Investitorii individuali au apreciat astfel practicile de comunicare și calitatea raportării, transparența etică și responsabilă a companiei noastre din perspectiva disponibilității și proactivității echipei de relaționare cu investitorii.
Puteți vota Antibiotice Iași în clasamentul celor mai bune companii în relația cu investitorii în anul 2021 aici https://www.ir-romania.ro/gala-2021/#vote
Votul din acest an este definit pe trei coordonate ale comunicării companiilor cu investitorii și acționarii lor:
1. Deschidere
2. Transparență
3. Calitatea informațiilor
Votul este deschis până pe 5 noiembrie 2021 iar câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei ARIR care va avea loc pe data de 13 noiembrie 2021.
Dacă și dvs. sunteți acționar, investitor ori potențial investitor la S.C. Antibiotice S.A., vă puteți exprima votul pe site-ul Asociației până pe data de 5 noiembrie 2021 https://www.ir-romania.ro/gala-2021/
Vă mulțumim!
Vezi toate noutatile ▸