Antibiotice, în topul celor mai performante companii românești

Compania Antibiotice isi menține si in 2018 pozitia de lider in topul firmelor ieșene – categoria Industrie – intreprinderi foarte mari – produse farmaceutice, realizat de Camera de Comert Iasi. Alaturi de acest trofeu, in cadrul galei de joi, 1 noiembrie a.c., compania noastra a primit și diploma de excelentă pentru clasarea pe podiumul local timp de 10 ani consecutiv. Mai mult, Antibiotice  si-a pastrat locul 1 la aceeași categorie și în Topul Național al Firmelor realizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

Compania Antibiotice se află de peste 20 de ani în elita firmelor românești. Compania și-a câștigat renumele mizând pe performanță prin calitate, atribut ce se regăsește în valoarea terapeutică a medicamentelor fabricate.

Performanța Antibiotice SA a fost recunoscută de-a lungul timpului prin numeroase distincții precum: Trofeul “Standard de Referintă USP” pentru substanța activă Nistatină (United States Pharmacopeia), medalii de aur câștigate la Expoziția Europeană a Creativității și Inovării – EUROINVENT, pentru două invenții realizate pe baza cercetărilor în domeniul dezvoltării produselor farmaceutice, Trofeul pentru cel mai dinamic producător-exportator român (Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România) sau Ordinul “Meritul Industrial si Comercial” in grad de Comandor conoferit de Președintia României.

Faptul că avem deja o tradiție în vârful topului reprezintă pentru noi nu doar o recunoaștere a performanței actuale ci a constanței cu care timp de peste șase decenii am urmărit dezvoltarea afacerii. Suntem mândri că, atât la nivel național cât și internațional, am reușit să păstrăm ștacheta foarte sus și mulțumesc pentru aceasta întregii noastre echipei de profesioniști.”, a declarat ec. Ioan Nani, Director General al companiei.

În pragul aniversării a 63 de ani de continuitate și performanță, dincolo de recunoașterea câștigată la nivel global, brandul Antibiotice rămâne ferm dedicat misiunii sale – a face medicamentele valoroase terapeutic accesibile pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății.

CIfre:

Raportat la cifra de afaceri, compania noastră se află pe locul 2, cu 337,6 milioane lei. https://bit.ly/2MtHtx5

In topul celor mai mari angajatori din judetul Iasi, Antibiotice ocupă locul 3, cu o medie de 1420 angajati in 2017. https://bit.ly/2MHOZnf

Antibiotice SA s-a situat pe podium la ultimele 10 ediții consecutive ale Topului amintit. https://bit.ly/2N7UBo5

Vezi toate noutatile ▸