Porti deschise pentru farmacisti

Aceasta vizita a fost una din activitatile desfasurate de compania Antibiotice, partener principal al congresului, menita sa faca cunoscute comunitatii farmacistilor romani nivelul inalt de tehnologie utilizat in cercetare si fabricatie, valoarea specialistilor sai si nu in ultimul rand portofoliul sau generos de medicamente.

In cadrul vizitei in Antibiotice, farmacistii au avut astfel oportunitatea sa cunoasca (unii dintre ei, pentru prima oara) standardele stricte de calitate pe care le respecta un producator de medicamente în laboratoarele de cercetare, în sectiile de fabricatie ori în laboratoarele de control a calitatii.

Seria activitatilor sustinute de Antibiotice in cadrul congresului a fost continuata cu o consistenta latura stiintifica si de promovare. Nume cu notorietate in comunitatea stiintifica internationala – Prof. Dr. Dumitru Lupuliasa, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, Prof. Dr. Monica Hancianu, decanul Facultații de Farmacie, UMF Iasi, Conf. Dr. Daciana Branisteanu – au sustinut prezentari pentru doua produse recunoscute din portofoliu, Cicatrol® si Cutaden®.

Dialogul cu numerosii farmacisti veniti la congres a fost continuat la standul propriu unde au participat activ la prezentarile de produse ale companiei si unde au aflat noutatile din portofoliu.

Componenta stiintifica a participarii Antibiotice la acest eveniment a fost completata de specialistii din cercetare si dezvoltare produse care au pregatit 4 lucrari stiintifice care au fost vizualizate pe toata perioada evenimentului si care au intrat în competitia lucrarilor stiintifice prezentate la congres.

DSC_6819_siteDSC_7858_site

Vezi toate noutatile ▸