Fundaţia Antibiotice Stiinta si suflet a adus lumina pentru 12 familii nevoiase

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste, Fundatia “Antibiotice Stiinta si Suflet” a ajutat 12 familii de persoane defavorizate: copii, batrani, familii in situatii dificile, oferindu-le produse alimentare traditionale, alimente de stricta necesitate, produse de curatenie si rechizite.

In preajma Sarbatorilor Pascale, Fundatia „Antibiotice – Stiinta si Suflet” a facut un gest umanitar, oferind un ajutor de Paste pentru 12 familii nevoiase cu copii din localitatile Pocreaca si Dumitrestii Galatii, comuna Schitu Duca, judetul Iasi. In pachet au fost incluse alimente de baza, produse traditionale, rechizite pentru copii si produse de curatenie.
„Ajutorul nostru a ajuns la 80 de persoane din care 53 de copii. Sunt oameni din familii cu posibilitati materiale reduse, cu 5 sau 7 copii, cu probleme de sanatate, care locuiesc in conditii precare.  Ajutorul nostru nu le va schimba viata, insa, speram, le va aduce o raza de bucurie in suflet, in zilele de sarbatoare de Paste”,  a declarat Ioana Tode, presedinte al Fundatiei “Antibiotice Stiinta si Suflet”.

Actiunea din acest an face parte din programul „Puterea faptei” si a fost realizata in parteneriat cu Protopopiatul Iasi 3. Beneficiarii selectati, adulti si copii, au o situatie materiala precara, majoritatea familiilor nu au venituri, iar unii din copii au handicap sau sufera de boli rare.

Clipboard(1)

Vezi toate noutatile ▸