Angajatii Antibiotice au fost Mos Craciun pentru 70 de copii din centrele de plasament

PDSC_0753entru al patrulea an consecutiv Fundaţia Antibiotice „Ştiinţă şi suflet” a organizat campania „Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun!”.

Anul acesta campania a fost adresată copiilor din 4 Centre de plasament din județul Iași: CSC Bogdana – comuna Bogdănești, Complexul de Servicii Veniamin Costache, Complexul de Servicii Bucium și Centrul de Plasament Ion Holban din Iași.

Cu ajutorul îndrumătorilor din centrul de plasament sau de unii singuri, cei 70 de copii cu vârste între 5 şi 14 ani au aşezat pe hârtie tot ce-şi doresc să primească de la Moşul. Emoționantele lor scrisorele au ajuns apoi în mâinile mai multor angajaţi ai companiei Antibiotice care şi-au asumat cu entuziasm rolul de „spiriduşi” ai Moşului, îndeplinind copiilor întocmai dorinţele.

Provenind din medii defavorizate, fără familii sau cu membrii familiei plecați în alte părți ale lumii copiii şi-au dorit lucruri simple: penare, ghiozdane, haine, ghetuțe, cărţi cu poveşti, păpuşele sau maşinuţe, banane, portocale şi dulciuri,însă Moşul și spiridușii lui s-a străduit să le ofere mai mult de atât.

DSC_1206

Această campanie care ne-a făcut să ne reîntoarcem cu mintea şi sufletul, în timp, la vremea copilăriei. Mulțumim tuturor colegiilor noştri cu suflet mare care s-au alăturat cu entuziasm demersului Fundaţiei şi au reuşit astfel să aducă un dram de bucurie unor copii pentru care Moşul poate nu a venit niciodată până acum. Mulţumim pe acestă cale și colaboratorilor din cadul Direcţiei Ggenerale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Iaşi”, a declarat Ioana Tode, preşedinte Fundaţia „Antibiotice-Ştiinţă şi Suflet”.
În cadrul festivităţii ce s-a desfăşurat la bradul de la Antibiotice în ziua de 20 decembrie 2016 copiii s-au bucurat să îl întâlnească, mulți dintre ei pentru prima dată,  pe Moș Crăciun și pe unii dintre spiriduşii care le-au îndeplinit dorinţele. În semn de mulțumire, micuții au împărțit din belșug zâmbete luminoase și au interpretat un scurt moment artistic cu colinde de Crăciun.

 

DSC_0689DSC_0752DSC_0802DSC_0906

 

 

 

 

 

 

Vezi toate noutatile ▸