Antibiotice răsplătită la Gala Romanian CSR Awards 2018

Compania Antibiotice a obținut locul al III-lea la Gala “Romanian CSR Awards 2018”, la categoria Parteneriat Intersectorial pentru proiectul „Bursele Știință și Suflet”.

Evenimentul organizat de CSR Media a avut loc pe 28 martie 2018, la Palatul Ghica Tei din București și în cadrul galei au fost premiate cele mai bune proiecte de responsabilitate socială corporativă (CSR) derulate de companiile din România în anul 2017. Au participat un număr de 164 de proiecte de CSR înscrise în concurs de 90 de firme care derulează campanii de responsabilitate socială în România, fiind acordate 65 de premii și mențiuni.

„De 16 ani compania Antibiotice este alături de Asociația „Pro Ruralis” contribuind prin Bursele „Știință și Suflet” la educația copiilor din mediul rural – copii cu aptitudini deosebite și coeficient de inteligență superior, dar fără posibilități materiale, susținându-i pentru a-și continua studiile la gimnaziu si liceu deschizându-li-se astfel noi ferestre către realizarea profesionala și dezvoltarea personală. Compania Antibiotice va continua să dezvolte noi proiecte de responsabilitate socială care să aducă un plus de valoare și de transparență contribuind constant la dezvoltarea durabilă a comunităților în care ne desfășurăm activitatea”, a declarat Ioana Tode, președinte al Fundației „Antibiotice Știință și Suflet”.

Gala Romanian CSR Awards se află la cea de-a 6-a ediție și își propune să aducă în prim planul opiniei publice și să pună în valoare proiectele și campaniile de CSR ale companiilor din România fiind premiate acele proiecte, care au dus la îmbunătățirea și schimbarea în bine, pe termen lung, a calității vieții angajaților, clienților și comunităților din România.

 

Vezi toate noutatile ▸