Antibiotice participă la târgul CPhI Worldwide 2018

Pentru cel de-al 16-lea an consecutiv, compania Antibiotice participa la targul CPhI Worldwide 2018 (Convention on Pharmaceutical Ingredients). Cel mai important eveniment global al industriei farma are loc anul acesta la Madrid, intre 9 si 11 octombrie si va reuni peste 2500 de expozanti din 153 de tari.

Alaturi de elita mondiala a industriei farma, principalul producator roman de medicamente generice va prezenta peste 25 de produse reprezentative din perspectiva formelor farmaceutice detinute in portofoliu, respectiv: pulberi sterile injectabile, unguente, supozitoare, capsule, comprimate si suplimente alimentare, fara a neglija ariile terapeutice strategice. Pe langa produsele antiinfectioase, pentru care Antibiotice este recunoscuta ca lider in productia de produse sterile injectabile, se are in vedere promovarea pe plan extern a medicamentelor din clasele terapeutice  cardiovascular si dermatologie.Reprezentanti la varf ai companiei vor relationa cu parteneri de afaceri din toata lumea, intr-un demers menit sa valorifice capabilitatile de cercetare si infrastructura de producție de pe moderna platforma de la Iasi.

De la an la an, prezenta brandului romanesc Antibiotice pe plan international, inclusiv la expoziția CPhI, a devenit tot mai vizibila, cu rezultate pe masura.
Prestigiul companiei farmaceutice cu sediul în Iasi a depasit considerabil granitele nationale si se datoreaza astazi, in buna masura, accentului pus pe calitate. Performanta in continua crestere inregistrata de Antibiotice SA pe pietele externe se sprijina pe calitatea produselor si a proceselor sale, iar mai inainte de toate, pe calitatea oamenilor sai.

Compania exporta astazi produse reprezentand circa jumatate din portofoliu în 75 de tari ale lumii, atingand astfel, la finele semestrul I, 2018, o pondere de 35% din cifra totala de afaceri, iar cresterea inregistrata in raport cu semestrul I al anului precedent este de aproximativ 10%. Mai mult, producatorul iesean detine poziția de lider mondial pe segmentul substantei active Nistatina, produs care a devenit standard international de referinta si detine certificarea Food and Drug Administration. Totodata, toate cele 8 site-uri de fabricatie – ce confera producatorului iesean statului de cel mai complex producator farmaceutic din Romania – sunt certificate Eu-GMP de Agentia Nationala a Medicamentului.

Contextul in care se desfasoara editia CPhI de anul acesta este cu atat mai important pentru Antibiotice SA cu cat aceasta a facut din internationalizarea afacerii un obiectiv major pe termen mediu si lung. In perspectiva, compania vizeaza accelerarea dezvoltarii pe piata internationala, deopotriva pe piete mature si emergente, atat prin cooperare cu parteneri locali cat si prin deschiderea de noi reprezentante proprii, astfel incat, in anul 2025 jumatate din veniturile Antibiotice sa provina din exporturi. In prezent, producatorul opereaza prin reprezentante proprii în Vietnam, Ucraina si Republica Moldova.

Ne găsiți la Standul Antibiotice 140F61
Vezi toate noutatile ▸