Antibiotice Iași – maraton de participări la evenimente medicale: premii, lansări de produs și peste 4.000 de participanți

Compania noastră a fost prezentă în lunile aprilie și mai la unele dintre cele mai importante evenimente științifice din lumea medicală, la care au fost prezenți peste 4.000 de participanți. Pe lângă simpozioanele științifice și lansările de produs, Antibiotice Iași a fost premiată pentru devotament și implicare la Congresul Național al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI), eveniment la care participă de peste un deceniu.

Antibiotice Iași @ Congresul Național al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă 2024

Congresul Național al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă

Sinaia, 15-19 mai, ediție jubiliară

În cadrul celui de-al 50-lea Congres Național SRATI, Antibiotice Iași a fost premiată și recunoscută public pentru implicare și devotament de către prof. dr. Șerban-Ion Bubenek-Turconi, Președinte SRATI și Președinte Congres Național SRATI 2024.

Medicamentele marca Antibiotice sunt printre primele alegeri ale medicilor ATI în materie de produse antiinfecțioase, compania având un portofoliu variat și un flux modern de fabricație a produselor sterile injectabile, iar acest premiu certifică încrederea pe care o au profesioniștii din domeniul sănătății în medicamentele noastre. De altfel, produsele noastre antiinfecțioase, realizate pe un flux propriu certificat de FDA, ajung inclusiv în spitalele din străinătate (UK, Italia, SUA, Vietnam).

Importanța acestora reiese și din ultimele cifre înregistrate de companie: 56,3% din totalul veniturilor din primul trimestru al anului 2024 provine din vânzarea produselor antiinfecțioase.

Mulțumim cu acest prilej profesioniștilor din domeniul sănătății care au încredere în medicamentele noastre și le consideră instrumente valoroase în îndeplinirea actului medical!

Antibiotice Iași @ Conferința Națională de Fitoterapie Practică și Nutraceutice

Iași, 15-17 mai, ediția a VI-a

Antibiotice Iași a participat la eveniment cu stand de companie și 3 simpozioane de lansare a celor mai noi produse din portofoliu: suplimente alimentare din gama Nutriensa® (Tri Oli®, Soriso® Luna, Urexpert®) și gama de dispozitive medicale pentru răceală și gripă (Faguria® comprimate și Faguria® spray oral).

Antibiotice Iași @ Conferința Națională de Fitoterapie Practică și Nutraceutice 2024

Reprezentanţi de prestigiu ai mediului academic, cadre didactice ale Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, precum prof. dr. farm. Monica Hăncianu și prof. dr. farm. Cornelia Mircea, au împărtășit din experiența proprie cu produsele prezentate în cadrul conferinței.

Antibiotice Iași @ Conferința Națională de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială

Poiana Brașov, 15-18 mai

Antibiotice a fost unul dintre principalii parteneri ai Societății Române de ORL în organizarea acestui eveniment.

Antibiotice Iași @ Conferința Națională de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială 2024

Conferința este unul dintre cele mai așteptate evenimente în rândul comunității ORL din țară, unde au fost prezenți experți de top, cercetători și profesioniști din domeniul sănătății care au schimbat cunoștințe și au explorat cele mai recente progrese în domeniu.

Antibiotice Iași a fost prezentă în cadrul evenimentului cu promovare la stand și un simpozion de lansare a gamei de produse pentru probleme din spectrul ORL – Faguria® comprimate și Faguria® spray oral.

Conferința Națională „Ziua Medicului de Familie”

Sinaia, 23-26 mai

Prin această participare, am reușit să consolidăm relația cu membrii comunității de medici de familie din România, compania noastră fiind unul dintre principalii parteneri ai Societății Naționale de Medicina Familiei/Medicină Generală.

Antibiotice Iași @ Conferința Națională „Ziua Medicului de Familie” 2024

Antibiotice Iași a fost prezentă în cadrul evenimentului cu promovare la stand și cu un simpozion de lansare către medicii de familie a două noi suplimente alimentare din portofoliu: Tri Oli® și Soriso® Luna.

Participarea la această manifestare a fost un prilej important de a prezenta profesioniștilor din domeniul sănătății noile opțiuni terapeutice din portofoliu, precum și de a ne pune la curent cu cele mai recente preocupări ale practicii medicale.

Antibiotice Iași @ Primăvara Dermatologică Ieșeană

Iași, 15-19 aprilie, ediția a XIII-a

Această conferință este unul dintre cele mai așteptate evenimente științifice naționale din domeniul dermatologiei.

Ediția din acest an a avut în centrul atenției dermatologia la interfața cu alte specialități, precum și ultimele progrese în domeniul dermatologiei și noile abordări terapeutice în domeniul medicinei personalizate.

Antibiotice Iași a fost prezentă cu stand de companie și cu promovarea portofoliului de produse dermatologice. Zinba® unguent, linia Tinero® AZ și linia Tinero® TT au fost și ele prezente și promovate în rândul specialiștilor dermatologi în cadrul a două simpozioane științifice:

  • Managementul infecțiilor bacteriene cutanate
  • Tinero®: Dermatocosmetice create cu știință și suflet

Primăvara Dermatologică Ieșeană 2024

În cadrul evenimentului a avut loc lansarea liniei Tinero® TT – o gamă de dermatocosmetice special dezvoltată pentru îngrijirea zilnică a tenului seboreic, cu tendință acneică.

Participarea la aceste evenimente medicale naționale reprezintă o excelentă oportunitate de relaționare și comunicare cu profesioniștii în domeniul sănătății din toate zonele țării, acestea fiind gestionate și susținute de către colegii noștri din departamentul Managementul Portofoliului.

Vezi toate noutatile ▸